.
Κατηγορία Enduro
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 16:17

Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδας 2019, 1ος αγώνας, Ωρωπός

Ξεκίνημα μαζί με το Πανελλήνιο

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, παράλληλα με τη δεύτερη μέρα του Π.Π. Enduro 2019, έγινε και ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας, με αρκετές συμμετοχές και σαφώς καλύτερες συνθήκες από αυτές που είχαν συναντήσει οι αναβάτες του Πανελληνίου την προηγούμενη.

Παρόλα αυτά, λόγω της άφθονης λάσπης και λιμναζόντων υδάτων που ακόμη παρέμεναν σε διάφορα σημεία του χώρου, οι διοργανωτές αποφάσισαν να βγάλουν εκτός προγράμματος δύο ειδικές διαδρομές.

Στην πρώτη κατηγορία, Ε1, το βάθρο γέμισε με τρία ΚΤΜ. Νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννης Δαλιάτσης, με δεύτερο τον Ναθαναήλ Κολεύρη και τρίτο τον Πλούταρχο Μαυρόπουλο.

Στην Ε2, την κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές, πρώτος αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Νικίας (Husqvarna), δεύτερος ο Χρήστος Θεοδοσόπουλος (Yamaha) και τρίςο ο Νικόλαος Φλώρος (Beta).

Νικητής της Ε3 ήταν ο Μιχαήλ Τσιπάς (Beta), μπροστά από τον Νίκο Τσεπερκά (Husqvarna) και τον Ευστάθιο Ρούσση (Gas Gas).

Στην ΕΝ υπήρχε μία και μόνη συμμετοχή, αυτή του Βασίλη Δερματά με ΚΤΜ.

Στη συνέχεια, η ES κατακτήθηκε στον Ωρωπό από τον Παναγιώτη Μπελίτση (Gas Gas), με δεύτερο τον Φώτιο Αλεξόπουλο (Beta) και τρίτο τον Βασίλειο Γερακίτη (ΚΤΜ).

Η κατηγορία ΕΗ μέτρησε τέσσερις συμμετοχές και εξ αυτών τερμάτισαν οι τρεις, με την ακόλυθη σειρά: Παναγιώτης Αναγνώστου (Gas Gas) πρώτος, Παναγιώτης Κανάκης (ΚΤΜ) δεύτερος και Σεβαστιανός Ζαμπέτρος (Beta) τρίτος.

Τέλος, στην κατηγορία JS νικητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης (Beta - εικονίζεται), με δεύτερο τον Νικόλαο Μπασαγιάννη (Yamaha) και τρίτο τον Παναγιώτη Κονοπισόπουλο (Honda).

Αποτελέσματα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 16:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon