.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 07:51

Greece Rally 2023 – Ανακοινώθηκαν διαδρομές και ημερομηνίες

Το Greece Rally, το οποίο συνδυάζει τα εντυπωσιακά τοπία, τα απαιτητικά εδάφη με το πνεύμα της περιπέτειας, επιστρέφει για να δοκιμάσει τις δεξιότητες, την αντοχή και την αποφασιστικότητα των αναβατών από όλο τον κόσμο.

Το φετινό ράλι θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, περιέχοντας και μονοήμερη μαραθώνια διαδρομή που θα καταλήξει στην Αλβανία. Η διαδρομή θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες μέσα από την ελληνική ύπαιθρο, περνώντας αρκετά γραφικά χωριά και ιστορικές τοποθεσίες, όπως η λίμνη Παμβώτιδα, τα Ζαγόρια, ο Βίκος, η Πίνδος, η Καλαμπάκα, η Κακαβιά, η Ηγουμενίτσα και τα Μετέωρα. Επιπλέον, η μαραθώνια διαδρομή θα καλύπτει τα Permet και Korce στην Αλβανία.

Το ράλι αποτελείται από 2.000 χιλιόμετρα σε 7 ημέρες ράλι, όπου οι συμμετέχοντες θα πλοηγηθούν σε μερικά από τα πιο απαιτητικά εδάφη, καθιστώντας το ένα πραγματικό τεστ δεξιοτήτων και αντοχής. Οι συμμετέχοντες έχουν διαφορετικά υπόβαθρα, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών αναβατών, ερασιτεχνών και ομάδων από διάφορους κατασκευαστές μοτοσυκλετών. Το ράλι χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες, όπως αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, τετράτροχα, SSV, ATV και UTV.

Το Greece Rally προσφέρει επίσης την «πρόκληση» για συμμετέχοντες που δεν τους αρέσει η πίεση ενός αγώνα αλλά θέλουν να βιώσουν μια μίνι εμπειρία ράλι για πρώτη φορά. Αυτό τους επιτρέπει να μπουν σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον ράλι, χωρίς να απαιτείται άδεια αγώνων, με τους συμμετέχοντες να μπορούν να επιλέξουν πλοήγηση GPS ή Road Book.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη αχετική ιστοσελίδα, τη σελίδα στο facebook  ή απευθείας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Greece Rally θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1 και 8 Οκτωβρίου 2023

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon