.
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 19:36

Το Ταξίδι της Suzuki Moto Greece για το Hellas Rally!

Η Suzuki, πριν από λίγους μήνες, ξεκίνησε ένα συναρπαστικό ταξίδι προετοιμάζοντας μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα Rally, την V-STROM 800DE, για το Hellas Rally Raid. [Δελτίο Τύπου]

Μαζί με τον αναβάτη της, Πάνο Κακολύρη, επικεντρώθηκαν στη διαμόρφωση της σε συνεργασία με την Aurora Rally Equipment και με την βοήθεια ελληνικών εταιριών όπως: DNA High Performance Filters, DXL Graphics, CRacer, Faretra Design, eXTra Products Tasoulis.

Η προπόνηση του αναβάτη για τη μετάβαση από τους αγώνες enduro σε αγώνα rally ήταν εντατική, προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση με επιτυχία. Μέσα από τα social media της Suzuki Moto Greece, ο κόσμος παρακολούθησε όλο το ταξίδι της ομάδας, από την πρώτη μέρα της παραλαβής της μοτοσυκλέτας μέχρι την παρουσίασή της στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας και τις τελευταίες προπονήσεις.

Πλέον, είναι έτοιμοι για την έναρξη του αγώνα Hellas Rally Raid στις 27 Μαΐου στη Μαρίνα Ιτέας. Η Suzuki και η V-STROM 800DE είναι προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση, ενώ ο Πάνος είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον αγώνα.

Για να παρακολουθήσετε τις καθημερινές εξελίξεις του αγώνα, μπορείτε να ακολουθήσετε τα Social Μedia της Suzuki Moto Greece.

Instagram: https://www.instagram.com/SuzukiMoto.Greece/
Facebook: https://www.facebook.com/SuzukiMotoGreece

Για όσους θα παρευρεθούν στη Μαρίνα Ιτέας, σας περιμένουν σιγουρά αρκετές εκπλήξεις!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 20:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon