.
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 07:22

Riv3r Crossing 2023 - Ρεσιτάλ οδήγησης από τον F.Baehker και την Sherco

Με μια μεγαλειώδη εμφάνιση ο 18 χρόνος Felix Baehker, με Sherco SE300 κατάφερε να ανεβάσει την Sherco στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο φετινό Riv3r Hard enduro Crossing. [Δελτίο Τύπου]

Kέρδισε πολύ άνετα τον πρόλογο, δυστυχώς την πρώτη μέρα του Riv3r Hard Enduro , μη ενημερωμένος ότι από δυο κύκλοι της διαδρομής έγινε ένας , κράταγε δυνάμεις και με αυτό έδωσε την ευκαιρία στους συναθλητές του να τον περάσουν, κάτι τελείως προσωρινό αφού την δεύτερη μέρα του αγώνα προηγήθηκε με πάνω από 50 λεπτά και κέρδισε τον αγώνα.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν ο μόνος οδηγός στην κατηγορία του (Pro) που δεν δέχτηκε καμία εξωτερική βοήθεια. Παρόλο που δεν επιτρεπόταν η εξωτερική βοήθεια (!), η διοργάνωση έκρινε τελευταία στιγμή ότι πρέπει να βοηθήσει όλους τους αθλητές πλην του Felix, για να μπορέσουν και αυτοί να δουν την σημαία του τερματισμού!

Είμαστε χαρούμενοι -λόγω της μεγάλης εμπειρίας που έχουμε σε παγκόσμιους αγώνες Hard Εnduro- που δώσαμε την ευκαιρία σε Έλληνες αγωνιζόμενους, να αναγνωρίσουν το επίπεδο τους , ώστε να βελτιωθούν!

Συγχαρητήρια στον αθλητής μας Τσαχουρίδη Δημητρη που με την άψογη οδήγηση και πάνω σε μια Sherco κέρδισε την κατηγορία Veterans.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον πρώτο Έλληνα αθλητή της κατηγορίας PRO Σπύρο Μανούσο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon