.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 14:03

27η Πανελλήνια Συνάντηση κλασσικής Μοτοσικλέτας - 10-12 Σεπτεμβρίου 2021

Η 27η Πανελλήνια Συνάντηση κλασσικής Μοτοσικλέτας - 21ες Μελωδικές εξατμίσεις, πλησιάζει, καθώς λίγες ημέρες μόνο, έμειναν μέχρι το τριήμερο 10-11-12 Σεπτεμβρίου! [Δελτίο Τύπου]

Για φέτος λόγω των συνθηκών, θα υπάρξουν αλλαγές στην διοργάνωση της εκδήλωσης. Η σημαντικότερη αλλαγή όμως, είναι ότι μετά από πολλά χρόνια, θα αλλάξει ο τόπος που θα πραγματοποιηθούν η 27η Πανελλήνια Συνάντηση κλασσικής Μοτοσικλέτας και 21ες Μελωδικές εξατμίσεις.

Αυτόν τον Σεπτέμβριο θα συναντηθούμε όλοι στο camping “Ροβιές”, που βρίσκεται 3 χλμ βόρεια από τις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας. Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει προνομιάκες τιμές, για όσους μείνουν στο camping, αλλά και για τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις (εστιατόριο, μπαρ κτλ).

Μέρος των εσόδων της εκδήλώσης θα διατεθεί για την στήριξη των πυρόπληκτών της Β. Ευβοίας. Ας στηρίξουμε όλοι μας, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, της Βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάστηκαν τόσο πολύ αυτήν την περίοδο.

Περισσότερες πληροφορίες για το camping και την πρόσβαση σε αυτό, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Μπορείτε αν θέλετε να κανονίσετε την διαμονή σας στις Ροβιές, (Κατερίνα Μπαγκαλόουζ 2227071204, ή Νικήτα Σοφία 6932191337) στα Ήλια ή στην Αιδηψό.

Το camping απέχει περίπου 170 χλμ από την Αθήνα μέσω Χαλκίδας - Ψαχνών - Προκοπί - Μαντούδι - Λίμνη - Ροβιές, μέσω μιας πολύ όμορφης διαδρομής για μοτοσικλέτες, ή εναλλακτικά μπορείτε μέσω Εθνικής Αθηνών Λαμίας, να βγείτε στην Αρκίτσα, και με το ferry boat να περάσετε στη Αιδηψό, και από εκεί να κατευθυνθείτε νότια, και μετά από 28 χλμ θα βρείτε το camping δεξιά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon