.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 12:10

Δελτίο Τύπου ΑΟΛΜΟ εν όψη του 4ου αγώνα ΠΠ Motocross

Εν όψη του 4ου αγώνα για το ΠΠΜΧ 2021 και προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων, η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. και η ΑΟΛΜΟ έχουν δυο σημαντικές ενημερώσεις για τους αθλητές αλλά και τους συνοδούς - μηχανικούς τους. [Δελτίο Τύπου]

Α) Το υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο της ΑΜΟΤΟΕ όπως έχει εγκριθεί από την ΓΓΑ είναι σε ισχύ και όπως και στους προηγούμενους (προ καλοκαιριού) αγώνες.

Ο κάθε αθλητής δικαιούται τη συνοδεία δύο επιπλέον ατόμων στα οποία και θα δοθεί η δυνατότητα ελεύθερης εισόδου. Εξαιρούνται βέβαια οι οικογένειες των μικρών αθλητών  όπως και τα ανήλικα μέλη τους.

Όλοι ανεξαιρέτως οι εισερχόμενοι στον χώρο των paddock αλλά και του αγώνα  θα πρέπει να επιδεικνύουν στον έλεγχο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (6 μηνών) ή αρνητικό PCR test 72 ωρών ή αρνητικό Rapid test 48 ωρών. Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας είναι 2ήμερος και στα rapid test που έχουν γίνει Παρασκευή, θα λήγει η ισχύ τους την Κυριακή (κι ανάλογα με την ώρα του τεστ). Self-test γίνονται δεκτά μόνο για αθλητές έως και 15 ετών.

Β) Προς διευκόλυνση της διαδικασίας, εκτός του ανά κατηγορία γραμματειακού και τεχνικού ελέγχου του Σαββάτου, έχει προγραμματιστεί προαιρετικός γραμματειακός και τεχνικός έλεγχος, για όλες τις κατηγορίες, το απόγευμα της Παρασκευής κι από ώρα 18:00 – 20:00.

Να υπενθυμίσουμε πως όλοι οι αθλητές θα πρέπει να προσέλθουν με την Κάρτα Υγείας αθλητή σε ισχύ, τον προστατευτικό εξοπλισμό τους προς έλεγχο (κράνος, θώρακα, αγκωνίδες κλπ.) και με τα σωστά και σύμφωνα με τον Τ.Κ. και Γ.Κ. φόντα και αριθμούς συμμετοχής (χρωματισμό – μέγεθος) στις μοτοσυκλέτες τους. Ιδιαίτερα, αν συμμετέχουν μοτοσυκλέτες enduro, σε αυτές θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί το σταντ (άσχετα με το αν υπάρχει λάστιχο συγκράτησης), να έχει αφαιρεθεί ή καλυφθεί με υφασμάτινη ταινία – αυτοκόλλητο το εμπρός φανάρι και να έχει αποσυνδεθεί το φανάρι του φρένου.

Όπως αναφέρεται και στον ΕΚ του αγώνα,  κατά την περίπτωση που κάτι διαφύγει από την προσοχή του τεχνικού εφόρου δεν σημαίνει ότι γίνεται δεκτή η οποιαδήποτε παράβαση και μη συμμόρφωση στον τεχνικό κανονισμό. Ο αγωνιζόμενος φέρει ακέραιη την ευθύνη του κι όταν αυτό γίνει αντιληπτό και δεν διορθωθεί εγκαίρως μπορεί να αποκλείσει την συμμετοχή του στον αγώνα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 12:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon