Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 15:13

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ 2020 - Yamaha: "Κρατήσαμε αποστάσεις, μείναμε ενωμένοι, βγήκαμε νικητές."

Μια αγωνιστική χρονιά διαφορετική από κάθε προηγούμενη, άγνωστη ως προς το τι θα φέρει, με δυσκολίες, αμφιβολίες, πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους, εντάσεις, ανταγωνισμό, εναλλαγές συναισθημάτων, απορίες αλλά και με πολύ θέαμα και συγκινητικές στιγμές ήταν η φετινή χρονιά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, η οποία ξεκίνησε με αναβολές, ακυρώσεις αγώνων, αλλαγές στις πίστες και στις ημερομηνίες… [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ].

Κατάφερε όμως να φτάσει στο τέλος της, γεμίζοντας χαρά, υπερηφάνεια, δικαίωση και επιβράβευση τους αθλητές που έδωσαν σε κάθε έναν από τους 7 συνολικά αγώνες του πρωταθλήματος τη δική τους μάχη, ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί σαν ομάδα. 

Μια ομάδα που χτίστηκε σιγά σιγά τα τελευταία 8 χρόνια με πολλή αγάπη και αμοιβαία συνεργασία. Μια ομάδα που εξελίσσεται μέσα στα χρόνια, αθλητές που ξεκινούν δειλά τα πρώτα τους βήματα με μια μικρή ΜΠΛΕ Yamaha και εξελίσσονται σε Πρωταθλητές! Αυτό είναι που μας κρατάει υπερήφανους αλλά συγχρόνως «δεμένους» σε κάθε αγώνα, σε κάθε πρωτάθλημα, σε κάθε επιτυχία αλλά και σε κάθε άτυχη στιγμή.

Μετά το πέσιμο της αυλαίας το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου στα Γιαννιτσά, φύγαμε και πάλι με το κεφάλι ψηλά, γεμάτοι εμπειρίες και όμορφες στιγμές, κατακτώντας 4 Πρωταθλήματα και ανεβαίνοντας σε όλα τα βάθρα σε όλες τις κατηγορίες.

Κρατήσαμε αποστάσεις, μείναμε ασφαλείς, αγωνιστήκαμε με ασφάλεια.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό τελικά φαίνεται στον απολογισμό:

ΜΧ1: Γιάννης Τουρατζίδης (#100): 2η θέση - Δημήτρης Μπαξεβάνης (#131): 3η θέση
ΜΧ300: Δημήτρης Μπαξεβάνης (#131): Πρωταθλητής 2020 – Φοίβος Κολιοπάνος (#335): 2η θέση.
ΜΧ2: Ανδρέας Ανδρέου (#101) : Πρωταθλητής 2020 - Αντώνης Σάγμαλης (#192):3η θέση.
ΜΧ2Τ: Αντώνης Σάγμαλης (#192): Πρωταθλητής 2020.
OPEN: Βασίλης Πακαταρίδης (#72): Πρωταθλητής 2020.
ΜΧ85: Δημήτρης Γανωτής (#141): 2η θέση – Ιάκωβος Παπαδόπουλος (#313): 4η θέση
ΜΧ65: Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (#66): 2η θέση

Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά αθλητές και ομάδες που βρέθηκαν εκεί και κατάφεραν να μείνουν ενωμένοι ως το τέλος τηρώντας παράλληλα τις απαραίτητες αποστάσεις και κανόνες, τους οργανωτές και τις πίστες που μας φιλοξένησαν σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τους αγώνες και την κοινωνία. Δεν σταματάμε εδώ! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, με βασικό σκοπό μας τη μετάδοση της αγάπης για το άθλημα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube