.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 12:38

KTM - Πρωταθλητής ΜΧ85 O Βαγγελακάκης, πρώτος στη βαθμολογία ΜΧ1 ο Κρητικός Jr

Δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και με πολύτιμο σύμμαχο την αρτιότερη ομάδα στα paddock του Πανελληνίου MX , την KTM SEE MOTOREX MICHELIN MX TEAM, Μανώλης Κρητικός Jr., Ανέστης Ράδος, Νίκος Κοσιάβελος και Σταύρος Βαγγελακάκης πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες MX1, MX2, MX125 και MX85, στον έκτο γύρο του Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα. [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

#160 Μανώλης Κρητικός Jr. – ΚΤΜ 450 SX-F

Με εντυπωσιακή οδήγηση και πολύ γρήγορο ρυθμό ο Μανώλης Κρητικός Jr. έφερε την KTM 450 SX-F στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο αναβάτης της KTM SEE MOTOREX MICHELIN MX TEAM τερμάτισε δεύτερος στο πρώτο σκέλος, ενώ στο δεύτερο δείχνοντας τις ικανότητές του αλλά και της μοτοσυκλέτας του, κατάφερε να επικρατήσει έναντι όλων των αντιπάλων του σε ένα λασπώδες τερέν, εξαιτίας της βροχής που έπληξε την περιοχή την προηγούμενη ημέρα. Οι βαθμοί της νίκης στον τρίτο φετινό αγώνα στη Δράμα κατατάσσουν τον Μανώλη Κρητικό Jr. στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κορυφαία κατηγορία του Πρωταθλήματος.

1ος ΜΧ1 (2ος Α΄Σκέλος – 1ος Β’ Σκέλος)
«Δράμα για τρίτη φορά φέτος με νερό και λάσπη. Συνθήκες που λατρεύω, αλλά όπως και να έχει αρκετά δύσκολες. Είχα τον ταχύτερο γύρο κατά 2 δευτερόλεπτα. Γενικά δεν με πειράζει που έχασα το πρώτο σκέλος, εφόσον ξέρω ότι ήταν λόγω των συνθηκών. Αντίθετα είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί συνεχίζω να βελτιώνομαι. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και ξέρω ότι οδηγώ καλά. Τα λέμε στον επόμενο και τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος! Ευχαριστώ όλο το team και όλους τους ανθρώπους μου έναν-έναν ξεχωριστά. Και αυτούς που δεν θα αναφέρω. Ξέρετε ποιοι είστε».

#97 Ανέστης Ράδος – ΚΤΜ 250 SX-F

O Ανέστης Ράδος με το KTM 250 SX-F ήθελε να πάρει μια ακόμη νίκη στην MX2, όμως μια πτώση τού κόστισε έναν τραυματισμό στα πλευρά, γεγονός που δεν τον άφησε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την ένατη θέση στο πρώτο σκέλος. Στο δεύτερο, όντας σε καλύτερη φυσική κατάσταση, τερμάτισε στην τέταρτη θέση, δείχνοντας πως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της κατηγορίας του.

 5ος ΜΧ2 (9ος Α΄Σκέλος – 4ος Β΄Σκέλος)

«Η απίστευτη βροχή του Σαββάτου έφτιαξε ένα πολύ δύσκολο τερέν που δεν το συναντάς συχνά. Στο Α΄ σκέλος, μετά από μια άτυχη στιγμή, τραυματίστηκα. Έμεινα αρκετή ώρα στο έδαφος. Μόλις συνήλθα συνέχισα, πάρα τους έντονους πόνους λόγω τραυματισμού, συλλέγοντας όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσα. Στο Β’ σκέλος ήμουν πολύ καλύτερα και βρέθηκα μέχρι και δεύτερος. Όπως πήγε ο αγώνας είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου και σε όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου».

#96 Νίκος Κοσιάβελος - ΚΤΜ 125 SX

Δείχνοντας για μια ακόμη φορά το μαχητικό του χαρακτήρα, ο Νίκος Κοσιάβελος με την KTM 125 SX κατάφερε να ανέβει στο βάθρο της MX125. Σε μια δύσκολη πίστα έκανε το καλύτερο δυνατό και τερμάτισε τρίτος και στα δύο σκέλη. Η συγκομιδή βαθμών στην Προσοτσάνη τον κατατάσσει πλέον στη δεύτερη θέση της κατηγορίας του.

3ος ΜΧ125 (3ος Α’ Σκέλος – 3ος Β΄Σκέλος)

«Πολύ δύσκολες συνθήκες με πολλή λάσπη και βροχή. Τερμάτισα στην τρίτη θέση μετά από μια άσχημη πτώση που είχα, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, γράφοντας όμως πολύ καλούς χρόνους με τη νέα μοτοσυκλέτα. Ευχαριστώ την ομάδα μου για την άψογη προετοιμασία και περιμένω τον επόμενο αγώνα για να δείξουμε τη δύναμή μας στην κατηγορία».

#199 Σταύρος Βαγγελακάκης - ΚΤΜ 85 SX

Ο Σταύρος Βαγγελακάκης με την KTM SX 85 είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην MX85. Αποδεικνύοντας την ανωτερότητά του ως αναβάτης και έχοντας σύμμαχο την εκπληκτική KTM SX 85 πήρε και τις δύο καρό σημαίες στην κατηγορία, κατακτώντας και μαθηματικά τον τίτλο στην κατηγορία. 1ος ΜΧ85 (1ος Α΄Σκέλος – 1ος Β΄Σκέλος) «Κάναμε το καλύτερο δυνατό σε έναν αγώνα που ξέραμε πως θα είναι δύσκολος. Μετά τις βροχές, η πίστα είχε αρκετή λάσπη και λίγες μόνο καλές γραμμές. Σε πολλά σημεία είχαν δημιουργηθεί λούκια κι έτσι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις προσπεράσεις. Παρ΄ όλα αυτά, έμεινα συγκεντρωμένος στον στόχο μου και κατάφερα να κερδίσω και να πάρω τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Βέβαια δεν θα τα είχα καταφέρει αν στο πλευρό μου δεν ήταν οι δικοί μου άνθρωποι και η ομάδα μου που προετοιμάζει κατάλληλα εμένα και τη μοτοσυκλέτα μου.»

H KTM SEE MOTOREX MICHELIN MX TEAM, έχοντας ήδη κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην MX85, περιμένει να ανακοινωθεί η πίστα διεξαγωγής του τελευταίου αγώνα του Πρωταθλήματος για να συνεχίσει με τους αθλητές της να διεκδικεί νίκες και πρωταθλήματα πάντα στα πλαίσια του ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 12:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon