.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 17:21

Balkan MX: Πρώτος στα Βαλκάνια ο Σάγμαλης, 2ος ο Κανάκης

 

Μεγάλες διακρίσεις για τους δύο νεαρούς Έλληνες

 

Σημαντικές διακρίσεις που μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού MΧ πέτυχαν οι Αντώνης Σάγμαλης και Μάριος Κανάκης. Ο Σάγμαλης στέφθηκε Βαλκανιονίκης στα ΜΧ85 και ο Κανάκης κατέκτησε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία MX65!

Τόσο ο Σάγμαλης όσο και ο Κανάκης πέτυχαν τεράστιες διακρίσεις στις κατηγορίες τους. Για τον Αντώνη Σάγμαλη αυτός είναι δεύτερος διεθνής τίτλος που κατακτά, αφού πέρσι, στην κατηγορία MX65, κατέκτησε το πρωτάθλημα Νοτιοανατολικής Ευρώπης!

Για τον Μάριο Κανάκη, η δεύτερη θέση που κατέκτησε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΧ65, μόλις έξι βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Victor Borislavov, είναι η μεγαλύτερη διάκριση που έχει πετύχει μέχρι στιγμής, και, όπως και για τον συναθλητή του, όλα δείχνουν, ότι θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες.

Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο νεαρούς Έλληνες αναβάτες στους οποίους ευχόμαστε ακόμη περισσότερες διακρίσεις το μέλλον.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 19:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon