.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 19:43

Michelin: Δελτίο Τύπου για το GP του Austin

 

Νέα ελαστικά της γαλλικής φίρμας, ειδικά για τον αγώνα

 

H Michelin έφερε νέα πίσω ελαστικά στην Αμερικάνικη πίστα σε συνέχεια της απόφασης του προηγούμενου Σαββατοκύριακου να ξεκινήσει παραγωγή μιας νέας έκδοσης μετά τον αγώνα της Αργεντινής.

Τα νέα ελαστικά ξεκίνησαν να παράγονται την περασμένη Δευτέρα στο Clermont Ferrand, στη Γαλλία.

Παρόλα αυτά βρέθηκαν έγκαιρα στην πίστα για τις ανάγκες της Πέμπτης, Παρασκευής και Σαββάτου και είχαν πιο στιβαρή δομή με πιο μαλακή γόμα , σχεδιασμένα ειδικά για το circuit του Τέξας.

austin 2

Ο Piero Taramasso - Manager Two-Wheel Motorsport ανέφερε:

"Είχαμε μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα, γιατί ακριβώς μετά την Αργεντινή έπρεπε να ανταποκριθούμε γρήγορα, προκειμένου να κατασκευάσουμε ένα νέο ελαστικό, να το στείλουμε και να το παραδώσουμε στην πίστα, άρα μια διαδικασία που δεν ήταν εύκολη - ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε όλα τα ελαστικά έγκαιρα προκειμένου οι ομάδες και οι πιλότοι να τα δοκιμάσουν σωστά, να κάνουν τις σωστές ρυθμίσεις και τις σωστές επιλογές στην πίστα. Θέλω πραγματικά να αναφερθώ στους Τεχνικούς της Michelin στην πίστα για την σκληρή δουλειά που έκαναν αυτή την εβδομάδα και τους εργαζόμενους πίσω στην παραγωγή που διασφάλισαν ότι τα ελαστικά θα είναι έτοιμα και θα αποσταλούν σε εμάς για να τα χρησιμοποιήσουμε."

austin 3

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 20:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon