.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 09:59

Rodrig Thain και Gas Gas στην Χιλή

Στην 3η θέση του βάθρου

 




Η δεύτερη ημέρα του Grand Prix της Χιλής ήταν πραγματικά μία “Μάχη Τιτάνων”. Ο Thain πετυχαίνοντας ήδη από την πρώτη ειδική διαδρομή το δεύτερο ταχύτερο χρόνο, έδειξε ότι οι προθέσεις του στόχευαν σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις και τίποτα λιγότερο. Ο Γάλλος αναβάτης της Gas Gas έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του σε μάχες “σώμα-με-σώμα” με τους καλύτερους οδηγούς, κατοχυρώνοντας τελικά την 3η θέση, στην Ε3 κατηγορία.

Rodrig Thain: "Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα μου σήμερα. Η επιτυχία αυτή μας κρατάει σε ρυθμό για τις κορυφαίες θέσεις. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς με την ομάδα του εργοστασίου. Τώρα σκεφτόμαστε κιόλας τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στην Αργεντινή”.

Η κατηγορία junior ήταν αυτή που συζητήθηκε περισσότερο το Σαββατοκύριακο, λόγω του πολύ υψηλού επιπέδου των αγωνιζομένων. Ο αναβάτης της Gas Gas Danny McCanney – που την περασμένη εβδομάδα ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής SuperEnduro στην κατηγορία Junior - πήρε τη 2η θέση το Σάββατο, αλλά την Κυριακή είχε ένα ατύχημα που προκάλεσε η σφοδρή  του πτώση στο δάσος Cerro la Virgen. Ωστόσο, ο McCanney, επιβεβαιώνοντας τα χαρακτηριστικά του πρωταθλητή, ολοκλήρωσε τον αγώνα με πολλή προσπάθεια τερματίζοντας στο Top-5 και κερδίζοντας έτσι βαθμούς για το πρωτάθλημα.

Danny Mc Canney: «Ήταν πολύ  δύσκολο για μένα μετά την πτώση. Δεν ένιωθα καλά και δεν είχα ρυθμό, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να συνεχίσω, για να πάρω πόντους και να μην αφήσω τους αντιπάλους μου να το εκμεταλλευτούν. Θα ξεκουραστώ και θα επανέλθω δριμύτερος για τον αγώνα της Αργεντινής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon