.
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 07:39

WorldSBK 2024 - Παρουσιάστηκε η εργοστασιακή ομάδα της Honda

Το HRC παρουσίασε την ομάδα για το Πρωτάθλημα WorldSBK του 2024, αποκαλύπτοντας το νέο CBR1000RR-R και περιγράφοντας τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν μέσω διαδικτυακής παρουσίασης.

Η εν λόγω παρουσίαση έλαβε χώρα την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, με το HRC να παρουσιάζει τους εργοστασιακούς αναβάτες Iker Lecuona και Xavi Vierge. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής προβολής που μεταδόθηκε στις επίσημες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του HRC, ο νέος διευθυντής του, José Manuel Escamez περιέγραψε τους στόχους για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν, ενώ ακολούθησε η αποκάλυψη του νέου Fireblade του 2024 που θα έχουν στα χέρια τους οι Lecuona και Vierge. Καθώς προχωρούν στην τρίτη τους συνεχόμενη σεζόν με το HRC, οι δύο Ισπανοί αναβάτες επανέλαβαν τους στόχους τους για το επερχόμενο πρωτάθλημα, τονίζοντας την ανάγκη να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της νέας μοτοσυκλέτας, αποκτώντας καλό κράτημα και επιτάχυνση καθώς και συνέπεια σε διαφορετικές πίστες αγώνων για να χτίσουν για την απόδοση της περασμένης σεζόν.

hrc_wsbk24_4.jpg

Το Honda Fireblade του 2024 διαθέτει μια σειρά από φρεσκαρισμένα εξαρτήματα, ξεκινώντας με νέα πακέτα αεροδυναμικής και ηλεκτρονικών. Οι Ιάπωνες μηχανικοί εργάστηκαν πολύ τους τελευταίους μήνες για να παρέχουν στην εργοστασιακή ομάδα Superbike μια σειρά νέων ανταλλακτικών που θα αποφέρουν οφέλη σε πολλούς τομείς, κυρίως στην επιτάχυνση, την επιβράδυνση και το φρενάρισμα. Κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών, η ομάδα και οι αναβάτες είχαν την πρώτη ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στη μοτοσυκλέτα, αναζητώντας το βασικό στήσιμο που μπορεί να τους επιτρέψει να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας.

hrc_wsbk24_2.jpg

Το αισθητικά εντυπωσιακό χρώμα δείχνει το λογότυπο CBR να επιδεικνύει μια πιο φωτεινή απόχρωση του μπλε, ενώ μια μπλε ζώνη κοσμεί την καρίνα. Για να αντικατοπτρίζουν αυτή την αλλαγή, οι φόρμες των αναβατών ενσωματώνουν μια παρόμοια μπλε λωρίδα που "τρέχει" κάθετα από πάνω προς τα κάτω.

hrc_wsbk24_3.jpg

Οι Lecuona και Vierge θα επιστρέψουν εντός πίστας με το CBR1000RR-R στις 19-20 Φεβρουαρίου, όταν θα λάβουν μέρος στο τελευταίο Test προετοιμασίας στην πίστα Phillip Island στην Αυστραλία πριν επιστρέψουν στην ίδια πίστα στις 23. -25 Φεβρουαρίου για τον εναρκτήριο γύρο της σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike 2024.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon