.
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 09:57

Ducati – Θέλει απόβαση στην Ιαπωνία, στοχεύει στην Suzuka

Μετά από το παγκόσμιο αγωνιστικό στερέωμα των MotoGP και WSBK, η Ducati θέλει να πάει και Άπω Ανατολή, πιθανόν δε να συμμετάσχει και σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες αντοχής...

Η Ducati έχει κατακτήσει τους αγώνες ταχύτητας στις παγκόσμιες πίστες και είναι λογικό, ότι θέλει να επεκτείνει και άλλο την παρουσία της και την ισχύ της, δοκιμάζοντας και άλλα πράγματα. Προς το παρόν, περιμένουμε και την Motocross μοτοσυκλέτα της και συμμετοχή της στο αντίστοιχο παγκόσμιο, ενώ παράλληλα, Ιταλοί δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν και σχέδια για την Ιαπωνία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δίκτυο GPOne, η Ducati σκοπεύει να συμμετάσχει στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα All Japan Superbike, το 2024. Οι πληροφορίες θέλουν την Ducati να έρχεται σε συμφωνία με την Kagayama Team, η οποία συνεργαζόταν μέχρι πρότινος με την Suzuki -η οποία, ως γνωστόν, εγκατέλειψε τους αγώνες μοτοσυκλέτας εξολοκλήρου. Η ομάδα θεωρείται μία από τις σημαντικότερες για τους αγώνες γενικότερα, ενώ ίσως να αποτελέσει και το όχημα της Ducati για συμμετοχή στον πασίγνωστο 8ωρο αγώνα αντοχής της Suzuka. Έτσι, η ιταλική εταιρεία θα έχει κάνει αγωνιστικές εμφανίσεις στα πρωταθλήματα σχεδόν όλου του κόσμου, ενώ αν πετύχει κάτι σημαντικό στην Suzuka, θα έχει καταφέρει και ένα ακόμα πλήγμα στους Ιάπωνες, που το φυσάνε και δεν κρυώνει...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 10:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon