.
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 16:34

MotoGP, δοκιμές Valencia – Ο Marc Marquez δείχνει τα δόντια του

To πρόσωπο των ημερών είναι αδιαμφισβήτητα ο 30χρονος Ισπανός πολυπρωταθλητής, ο οποίος έδωσε ένα δείγμα της δυναμικότητας του με την νέα του Ducati.

Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, η ισχυρότερη μετοχή του MotoGP αυτή την στιγμή ακούει (ακόμα) στο όνομα Marc Marquez Alenta. Σε μία εποχή που τα πάντα στο πρωτάθλημα αλλάζουν πολύ γρήγορα, με την εισροή νέου αίματος αγωνιζόμενων και 3 νέους πρωταθλητές μέσα στις 4 τελευταίες σεζόν, ο Marc Marquez θεωρείται... παλιά καραβάνα. Άλλωστε, είναι ο μόνος αναβάτης στο ρόστερ αυτή την στιγμή, με 8 τίτλους. Είναι φυσιολογικό ότι ο κόσμος του MotoGP στρέφεται ακόμα γύρω από αυτόν.

Όσο οι δοκιμές στην Valencia λαμβάνουν χώρα, o Marc Marquez χαμογελά και γράφει χρόνους που προκαλούν τρόμο στους αντιπάλους, ικανοποίηση στην ομάδα του και... χαμούλη, στα social media. Ήδη, από την αρχή της ημέρας, οι φωτογραφίες του Marc Marquez, ντυμένου στα μαύρα και της Ducati του, επίσης σε μαύρο χρώμα με ένα εντυπωσιακό σκούρο πορτοκαλί στα γραφικά και στον αριθμό, κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ο Marc Marquez κατάφερε να κάνει τον ταχύτερο χρόνο μεταξύ των Ducati μοτοσυκλετών, πριν λίγες ώρες, ενώ με βάση τα τελευταία αποτελέσματα, ο #93 απέχει μόλις 0,1 δευτερόλεπτο από τον χρόνο του δις πρωταθλητή, Francesco Bagnaia. Οι δοκιμές δεν έχουν τελειώσει ακόμα και θα σας ενημερώσουμε ανάλογα, με επιπλέον άρθρο μας.

Λέτε να γίνει το «μπαμ» και ο Marquez να σηκώσει το 9ο του πρωτάθλημα, με την Gresini Ducati;

Φωτογραφία: Motociclismo.es

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 16:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon