.
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 20:19

MotoGP, Misano 2023 – Τι και ποιος ξεχώρισε την Παρασκευή

Ο Marco Bezzecchi, ο Maverick Vinales και ο… Dani Pedrosa έδωσαν τον ρυθμό κατά τη διάρκεια της Παρασκευής λίγο πριν τον αγώνα του Misano.

Η Aprilia του Maverick Vinales ήταν η πρώτη που έσπασε το επίσημο ρεκόρ γύρου, αλλά ο αναβάτης της Mooney VR46, πήγε κατά 0,126 δευτερόλεπτα καλύτερα στον τελευταίο του γύρο. Ο Pedrosa ήταν τρίτος μετά από άλλη μια άκρως εντυπωσιακή απόδοση με το νέο πλαίσιο από ανθρακονήματα της KTM.

Ακόμα, ο Marc Marquez εκμεταλλεύτηκε την αεροδυναμική του Pedrosa για να κατακτήσει την 6η θέση της μέρας, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Ducati, Francesco Bagnaia να ακολουθεί παρά το τραυματισμένο πόδι του. Στον αντίποδα της Aprilia, ο Aleix Espargaro έπεσε στα τελευταία λεπτά και μαζί με τον αδερφό του Pol Espargaro θα παλέψει για μια καλύτερη θέση μέσω του Q1.

mis23bra.jpg

Σε άλλα νέα, εκτός από τον Pedrosa ο οποίος έχει πλαίσιο από ανθρακονήματα αυτό το Σαββατοκύριακο, ο συνάδελφος-αναβάτης εξέλιξης, Stefan Bradl με Honda χρησιμοποιεί πρωτότυπα εξαρτήματα του 2024 πριν από το test της Δευτέρας.

Τέλος, ο Alex Rins της LCR Honda παραμένει απών λόγω των τραυματισμών του στο πόδι από το Mugello και με τον Iker Lecuona να επιστρέφει στην υπηρεσία WorldSBK, αντικαθίσταται από τον Ιάπωνα Takumi Takahashi, του οποίου η προηγούμενη εκκίνηση στο MotoGP ήταν το… 2015.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 20:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon