.
Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 07:25

Δημήτρης Καρακώστας – Τα καλά αποτελέσματα συνεχίζονται σε BMU και Alpe Adria

Η καλή πορεία του Δημήτρη Καρακώστα σε Alpe Adria και Βαλκανικό Πρωτάθλημα συνεχίζεται, ακόμα και στις βροχερές συνθήκες του γύρου της Κροατίας.

Καλύτερη στιγμή του σαββατοκύριακου ήταν ένα 2ο σκαλί του βάθρου, με οτν Έλληνα αναβάτη να μοιράζεται μέσω των social media του τα τεκταινόμενα του αγωνιστικού διημέρου που προηγήθηκε:

"Η δυνατή βροχή μια ώρα πριν τον αγώνα έκανε το πρώτο κομμάτι της πίστας δύσκολο για όλους και πιο πολύ για μένα γιατί αναγκάστηκα να έχω ρυθμίσεις που δεν ήταν κατάλληλες για ρυθμό αγώνα. Στη κατηγορία SUPERBIKE τερμάτισα 7ος στο Alpe Adria και 4ος στο BMU και είμαι χαρούμενος με το χρόνο μου και το αποτέλεσμα αλλά υπάρχει χώρος για βελτίωση. Η φωτογραφία είναι από την απονομή των ομάδων που η ελληνική αποστολή κατατάχθηκε 3η. Μαζί μου ο Αλεξ Παπαγεωργίου που αγωνίζεται στη κατηγορία SUPERSPORT και ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος που αγωνίζεται στη κατηγορία SSP300.

Karcro2.jpg

Ο σημερινός αγώνας ήταν εντυπωσιακός και ανταγωνιστικός και τον χάρηκα πολύ παρόλη τη καταρρακτώδη βροχή πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ξεκίνησα από τη τέταρτη θέση και τη κράτησα μέχρι τους τελευταίους γύρους που με προσπέρασε ο Martin Choy. Για τον επόμενο γύρο ήμουν στη ρόδα του αλλά δυστυχώς όταν ρίχναμε γύρο σε κάποιους αναβάτες τον έβγαλαν εκτός πίστας και δε συνεχίστηκε η όμορφη μάχη μας. Τερμάτισα στη 4η θέση στο Alpe Adria και στη 2η θέση στο BMU. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα γιατί κατάφερα σήμερα να εμπιστευτώ τη μοτοσυκλέτα μου στη βρόχινη πίστα της Κροατίας. Ευχαριστώ την ομάδα μου που δούλεψαν και συντονίστηκαν στις δύσκολες συνθήκες αυτού του σαββατοκύριακου και όλους εσάς για τα ενθαρρυντικά λόγια σας."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon