.
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 10:37

Βασίλης Παντελεάκης - Γράφει ιστορία παίρνοντας βαθμούς στο FΙΜ Junior!

Ο ταλαντούχος Βασίλης ξεχώρισε από την πολυπληθή κατηγορία του παίρνοντας βαθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, επιβεβαιώνοντας το «άστρο» του και πλέον θα ξεκουραστεί, πριν την επιστροφή του στην δράση.

O Βασίλης Παντελεάκης συνεχίζει να επιδεικνύει τις δυνατότητες του σε διεθνές επίπεδο, γράφοντας το όνομα του στα βιβλία της ιστορίας και ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε τουλάχιστον 53 αναβάτες της κατηγορίας του! Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελεάκης κατάφερε μία 14η θέση στον αγώνα της Κυριακής, στην πίστα της Καταλονίας στα πλαίσια του ETC – European Talent Cup, εξασφαλίζοντας βαθμούς ως ο πρώτος Έλληνας αναβάτης που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε αναλυτικά, στην αντίστοιχη επικοινωνία του Βασίλη Παντελεάκη:

«Ο Βασίλης Παντελεάκης γράφει ιστορία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Fim Junior world championship!!!

Συγκεκριμένα γίνεται ο πρώτος Έλληνας που καταφέρνει να πάρει βαθμούς στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου αυτή της ηλικίας με την 14η θέση κατέκτησε στον τελικό αγώνα της Κυριακής.

Επίσης στην κατηγορία ETC που αγωνίζεται συμμετέχουνε πάνω από 53 αναβάτες από όλο τον κόσμο σε κάθε αγώνα και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ο προθάλαμος του Moto GP.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης τερμάτισε από το νικητή μόλις 9,1 δευτερόλεπτα πίσω του.

Ακολουθούν καλοκαιρινές διακοπές και το επόμενο ραντεβού είναι αρχές Οκτώβρη για το Red Bull rookies selection event.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 12:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon