.
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 07:14

Δημήτρης Καρακώστας – Πρωτιές στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας και βάθρο στο Alpe Adria

Ο Έλληνας αναβάτης ξεχώρισε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μπρνο, παίρνοντας συνολικά 3 βάθρα, τα 2 εκ των οποίων στο ψηλότερο σκαλί.

Στο πρώτο «σετ» αγώνων και ξεκινώντας από την 1η και 8η θέση για Βαλκανικό Πρωτάθλημα και Alpe Adria, αντίστοιχα, ο Δημήτρης Καρακώστας πήρε τη νίκη και την 3η θέση.

karakostas23c.jpg

Στο δεύτερο, ήρθε και πάλι η νίκη για το Βαλκανικό ενώ για το Alpe Adria βρέθηκε και πάλι παραλίγο στο βάθρο, τερματίζοντας 4ος αλλά δηλώνοντας χαρακτηριστικά στα social media του τα εξής:

«Στο σημερινό αγώνα τερμάτισα πρώτος για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα και τέταρτος για το Alpe Adria. Ευχαριστήθηκα πιο πολύ τον σημερινό αγώνα σε σχέση με τον χθεσινό γιατί ήμουν πολύ κοντά στον 2ο και τον 3ο του Alpe Adria, τους ακολουθούσα και ήταν ένας αγώνας με αρκετή ένταση και ανταγωνισμό. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις, και με πολύ θετικά δεδομένα που συγκεντρώσαμε από το διήμερο των αγώνων.

karakostas23b.jpg

Η ομάδα μου δούλεψε με επιμέλεια και ακούραστα, μου προετοίμασαν άψογα τη μοτοσικλέτα μου και για αυτό η απόδοση μου ήταν τόσο καλή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τον επόμενο διπλό αγώνα στο Grobnik στην Κροατία σε δύο εβδομάδες.»

Εμείς δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε τα συγχαρητήρια μας και να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια του Δημήτρη!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon