.
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 07:50

Valentino Rossi – Κρέμασε και την τελευταία του αγωνιστική φόρμα

Σε ένα άκρως φορτισμένο συναισθηματικά video, o «Γιατρός» έβαλε την ύστατη φόρμα που φόρεσε στο MotoGP στο χρονοντούλαπο της δικής του ιστορίας.

Ο Ιταλός Πολυπρωταθλητής, έχει οργανώσει από το 2006 ένα δικό του χώρο, το μουσείο του όπως λέει ο ίδιος, στο οποίο έχει συγκεντρώσει κομμάτια από την αγωνιστική του πορεία.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο εξοπλισμός ασφαλείας του, με δεκάδες αγωνιστικές φόρμες να είναι εκεί. Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί εκείνη της τελευταίας που φόρεσε ποτέ σε αγώνα MotoGP, με τα χρώματα της Petronas Yamaha, όταν και έφυγε από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν του 2021.

Δείτε το γλυκόπικρο video που δημοσίευσε στα social media του εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 07:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon