.
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 07:49

Marc Marquez – Θα μπορούσε να πάρει το δρόμο της KTM;

Μπορεί ο Marc Marquez να πήρε φέτος ήδη μια pole position και την τρίτη θέση στον αγώνα Sprint στο Portimao, αλλά οι επιδόσεις μπορεί να μην είναι οι μόνοι λόγοι για να είναι δυσαρεστημένος.

Μάλιστα, όπως είπε και σε μια συνέντευξη του στο κανάλι του SportAction/Paddock TV, ο Oscar Haro, πρώην αγωνιστικός Διευθυντής της LCR Honda μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν στην Ισπανία: «Ο πρώην μάνατζερ του Marquez, Emilio Alzamora, ας πούμε ότι μετά από αυτό που συνέβη με το Marquez, θέλει να κάνει λίγο «πόλεμο», καθώς προσφέρθηκε να γίνει μάνατζερ του [Pedro] Acosta. Στην Ισπανία λέγεται ότι ο Márquez είναι πολύ θυμωμένος με τη Honda και ότι η Red Bull πιέζει για τη μοτοσυκλέτα που θεωρητικά ο Acosta θα έπρεπε να πάρει στο MotoGP - μια KTM - για να τη δώσει στο Márquez. Και βάλτε τον Acosta στη μοτοσυκλέτα του Márquez στο HRC. Αυτό είπαν οι δημοσιογράφοι ενώ δεν ήξερα τίποτα, αλλά είπαν τα πάντα. Θα ήταν μια όμορφη ιστορία, ο πρώην μάνατζερ του Márquez να βοηθά τον Acosta βάζοντάς τον στη Honda και τον Márquez στην KTM».

Σύμφωνα με τον Haro, η δυσαρέσκεια του Marquez με τη Honda θα μπορούσε να έχει συνέχεια: «Δεν έχω μιλήσει με το Marc ή τον Alex [Rins], αλλά ήξερα πολύ καλά ότι ο Marc είναι αναστατωμένος. Ο Marc ζηλεύει πολύ την ομάδα του, ζηλεύει πολύ ό,τι προσπαθεί. Δεν νομίζω ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένος ή χαρούμενος που επέτρεψαν στον Álex Rins να δοκιμάσει το πλαίσιο και το πιρούνι του. Ο Marc βρήκε ένα διαφορετικό πλαίσιο με λίγο περισσότερο κράτημα πίσω, το οποίο του άρεσε – έτρεξε με αυτό στην Πορτογαλία και ήταν πολύ δυνατός.Καθώς η Honda αποφάσισε ότι ο Stefan Bradl δεν θα αγωνιζόταν στο Termas de Río Hondo, πήραν την απόφαση να δώσουν αυτό το πλαίσιο στον Álex Rins το οποίο και του άρεσε. Το πρόβλημα είναι ότι ο Álex Rins θέλει τώρα ένα τέτοιο πλαίσιο και ο Marc δεν θα είναι πολύ χαρούμενος που το δοκίμασε ο Alex Rins».

Αν υπάρχουν όντως τέτοιες προστριβές, πως θα είναι άραγε τα πράγματα μέχρι το 2024 που λήγει το συμβόλαιο του Marc με τη Honda;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon