.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 17:31

MotoGP – Κλείσε θέση στο Ducati Grandstand του Mugello

Το εντός έδρας Grand Prix στο Mugello συνιστά μια ιδανική εκδρομή για τους Ducatisti, και η κατακόκκινη εξέδρα είναι ο απόλυτος προορισμός της.

Στις 10 και 11 Ιουνίου 2023 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP κάνει την ετήσια στάση του στη θρυλική πίστα Autodromo Internazionale del Mugello και εκεί δίνεται ένα ξεχωριστό ραντεβού για όλους τους φίλους τους Ducati.

Όντας φέτος το φαβορί για την κατάκτηση όλων των τίτλων στη μεγάλη κατηγορία, όπως έκανε και το θριαμβευτικό 2022, η κατακόκκινη εξέδρα θα στηθεί παραδοσιακά στη στροφή Correntaio, ένα από τα καλύτερα σημεία της ιταλικής πίστας που προσφέρεται για προσπεράσεις, ενώ μια γιγαντοοθόνη ακριβώς απέναντί της φροντίζει να κρατά το κοινό ενήμερο και για τη δράση εκτός του οπτικού τους πεδίου.

TribunaDucati 23 02 UC494814 High

Για να κλείσει κανείς θέση στη Ducati Grandstand του Mugello μπορεί να επιλέξει είτε το πλήρες διήμερο σε προνομιακή τιμή ή μόνο την Κυριακή, αν και η θέσπιση της σαββατιάτικης Sprint Race κάνει το διήμερο εισιτήριο απαραίτητο.

Το πακέτο εισιτηρίου της Ducati Grandstand περιλαμβάνει ειδικό χώρο για στάθμευση της μοτοσυκλέτας (εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα), καθώς και υπηρεσία φύλαξης τεχνικού εξοπλισμού (κράνος, μπουφάν κλπ).

TribunaDucati 23 03 UC494813 High

Στην κερκίδα θα δοθεί σε όλους ένα "Supporter's Kit" που περιλαμβάνει μπλουζάκι (t-shirt), καπελάκι και μερικά ακόμη απαραίτητα της κόκκινης εξέδρας, ενώ την Κυριακή οι εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati θα σταματήσουν για να χαιρετήσουν το δικό τους κοινό.

Μπορεί το Ιταλικό Grand Prix στο Mugello να είναι πάντα ένας ξεχωριστός αγώνας, ο εντός έδρας της Ducati στο καλεντάρι του πρωταθλήματος, ωστόσο ο θεσμός του Ducati Grandstand δε μένει μόνο εκεί.

TribunaDucati 23 6 UC494812 High

Η κόκκινη εξέδρα θα στηθεί και σε αρκετές άλλες πίστες: Circuit of The Americas (ΗΠΑ), Circuito de Jerez-Ángel Nieto (Ισπανία), Le Mans Circuit (Γαλλία), Sachsenring (Γερμανία), TT Circuit Assen (Ολλανδία), Twin Ring Motegi (Ιαπωνία) και Ricardo Tormo Circuit (Ισπανία).

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε το εισιτήριό σας απευθυνθείτε στη σχετική ενότητα της ιστοσελίδας Ducati.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon