.
Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 19:09

Bagnaia, Morbidelli και Bezzecchi – Οι ως τώρα νικητές-μαθητές του Valentino Rossi

Αν μη τι άλλο o «Γιατρός» μπορεί να περηφανευτεί και για τους μαθητές του, αλλά και την ομάδα του η οποία είδε τον πρώτο της νικητή πλήρους αγώνα στο πρόσωπο του Marco Bezzecchi.

Το GP της Αργεντινής του 2023 θα μείνει για πάντα στη μνήμη του Marco Bezzecchi, καθώς ένα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε για τον συμπαθή Ιταλό στο βροχερό Termas de Rio Hondo, πέντε χρόνια μετά την πρώτη του νίκη σε αγώνα στην ίδια πίστα.

Αλλά δεν ήταν μόνο η νίκη στον αγώνα για την οποία μπορύσε να καυχηθεί ο Bezzecchi, αφού έγινε ο πρώτος αναβάτης που κέρδισε αγώνα κορυφαίας κατηγορίας για την ομάδα του Valentino Rossi, μια μέρα αφότου τόσο ο ίδιος όσο και ο teammate του, Luca Marini ανέβηκαν στο βάθρο του αγώνα Sprint της προηγούμενης ημέρας. Ακόμα, ο Bezzecchi, Francesco Bagnaia και ο Franco Morbidelli αποτελούν νικητές αγώνων κορυφαίας κατηγορίας, έχοντας «αποφοιτήσει από την «Ακαδημία» VR46.

Οι Bagnaia και Morbidelli έχουν συνολικά 15 νίκες στο MotoGP και τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα, που σημαίνει ότι η νίκη του Bezzecchi στην Αργεντινή στο GP ανεβάζει το σύνολο στις 16 νίκες στην κορυφαία κατηγορία. Ο Marini είναι ο άλλος αναβάτης της VR46 που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο grid του MotoGP δείχνοντας πως είναι επίσης κοντά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Θα μπορούσε άραγε ο Bezzecchi να γίνει και ο πρώτος Πρωταθλητής για την ομάδα του Valentino Rossi στη μεγάλη κατηγορία;

Πηγή: motogp.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 19:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon