.
Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 08:34

MotoGP 2023 – Τίτλοι Τέλους για Marquez και Honda, πάει στη Ducati!

Το HRC δεν είχε «αυτό το.. κάτι που θέλει» και ακούγοντας τον αδερφό του πάει στη Ducati. Ναι, μιλάμε για το Marc Marquez!

Παρά το εν εξελίξει αγωνιστικό τριήμερο, η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο MotoGP. Μάλιστα εντελώς απρόσμενη είναι και η ομάδα που πάει ο Marc, η οποία δεν είναι άλλη από τη Mooney VR46 του Valentino Rossi, με το νέο του, καναρινί συμβόλαιο να είναι ενεργό από τον επόμενο μόλις αγώνα! Τόσο πολύ μανούριασε με τους Ιάπωνες ο Marc, που όπως μετέφερε αποκλειστικά στο BikeIt ανώνυμος μηχανικός της Honda, «τα σιχτιρίσματα του ακούστηκαν μέχρι την Tavullia, τρομάξαμε, νομίζαμε πως ήταν ο παραδίπλα κινητήρας του Joan Mir που από λάθος έγινε από V4, V5!»

Εντωμεταξύ, οι αλλαγές στο Marc Marquez καθεστώς είναι τεράστιες, με τα απόνερα του επεισοδιακού χωρισμού να φέρνουν το Marc σε ρήξη με άπαντες στον πρότερο, Honda βίο του, όπως οι χορηγοί αλλά και το manager του, Alberto Puig, τη θέση του οποίου παίρνει ο Uccio!

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του Marc Marquez δεν έχουν τελειωμό, με τη «συμφιλίωση» των Rossi και Marquez να έχει απρόσμενες εξελίξεις, καθώς το Μυρμήγκι θα είναι και καθηγητής –σε θεωρητικά μαθήματα- της VR46 Academy.

mrc2.jpg

Στα δε οικονομικά, το πράγμα στένεψε αρκετά για το Marc, οπότε πέρα από το αδιόριστο… καθηγητιλίκι, θα κάνει και διάφορα συμπληρωματικά μεροκάματα, όπως πχ πλοηγός στις παρουσιάσεις της Ducati. Η πρώτη του μέρα στη δουλειά άλλωστε, ήταν στην παρουσίαση του Multistrada V4 Rally στη Σαρδηνία, όπου και συνάντησε τον Τάκη Μανιάτη λέγοντας του τα παραπάνω σε μια συνέντευξη τόσο αποκλειστική, η οποία γράφεται πριν καν ακόμα δοθεί!

Κατά τα άλλα καλό μήνα, μείνετε συντονισμένοι γιατί δεν θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 09:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon