.
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 10:41

MotoGP 2023, Test Portimao – Πως τα πήγαν οι δορυφορικές ομάδες την 1η μέρα

Πάμε να δούμε τον απολογισμό της πρώτης μέρας της επίσημης δοκιμής στο Portimao, μέσα από τα αποτελέσματα και το φωτογραφικό άλμπουμ των δορυφορικών ομάδων.

Ταχύτερος ήταν ο Luca Marini, με τη Mooney VR46 Racing Team, σημειώνοντας τον 2ο καλύτερο χρόνο της μέρας. Στην 4η θέση των χρονομέτρων του Σαββάτου βρέθηκε ο Alex Marquez και πάλι με Ducati, αυτή τη φορά με τη Gresini Racing. Οι ευχάριστες εκπλήξεις είχαν τη μορφή της RNF, με τους Raul Fernandez και Miguel Oliveira να κάνουν το 5-6 για τη δορυφορική ομάδα της Aprilia.

 porttest3.jpg

Η συνέχεια της 7η θέσης είχε το έτερο –αγωνιστικό- ήμισυ του Luca Marini, με τη 10άδα της κορυφής –ως προς τις δορυφορικές πάντα ομάδες- να κλείνει με τους Fabio di Giannantonio και Jorge Martin, Gresini Racing και Prima Pramac Racing, αντίστοιχα. Για την ιστορία, μια από τις ενδιαφέρουσες φετινές μεταγραφές από εργοστασιακή σε δορυφορική ομάδα, ήταν εκείνη του Alex Rins από τη Suzuki στην LCR Honda, με τον Ισπανό να σημειώνει τον 11ο καλύτερο χρόνο της πρώτης μέρα και τον καλύτερο συνολικά για το HRC.

porttest2.jpg

Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας στο Portimao εδώ.

Πηγή εικόνων: motogp.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 11:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon