.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 15:09

MotoGP There can be only one – Σειρά 4 ντοκιμαντέρ για την περσινή σεζόν

There can be only one, είναι ο τίτλος της σειράς αυτής και φυσικά αναφέρεται στον ένα και μοναδικό από τους 24 συμμετέχοντες του πρωταθλήματος που στο τέλος πανηγυρίζει.

Με το νέο πρωτάθλημα MotoGP να πλησιάζει ταχέως στη έναρξή του, στις 26 Μαρτίου 2023, αλλά και τις επίσημες υποχρεώσεις να εκκινούν στις 5 Φεβρουαρίου με το πρώτο shakedown test στη Sepang, οι διοργανωτές παρουσιάζουν μια σειρά 4 ντοκιμαντέρ για τη σεζόν του 2022 ως ορεκτικό.

Με άφθονα πλάνα δράσης, στιγμές από τα γκαράζ των ομάδων και πολύ υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ, η σειρά των ντοκιμαντέρ “There can be only one” μας παρουσιάζει τα τεκταινόμενα του πρωταθλήματος του 2022 και πως φτάσαμε στον μεγάλο θρίαμβο του Pecco Bagnaia και της Ducati στον τελευταίο αγώνα της Valencia.

Τα επεισόδια προλογίζονται ως εξής:

Κεφάλαιο 1 (27/1):
Οι πρώτοι αγώνες του 2022 φέρνουν απρόσμενα προβλήματα σε κάποιους αναβάτες που θεωρούνταν ως φαβορί. Δυσκολίες για τους Quartararo και Bagnaia, σοκαριστικά νέα για τον Mir και την ομάδα της Suzuki, ενώ ο Marc Marquez επιβεβαιώνει πως θα κάνει και τέταρτη εγχείρηση στο δεξί του χέρι μετά το ιταλικό GP.

Κεφάλαιο 2 (31/1):
Ο Quartararo σκαρφαλώνει στη κορυφή της βαθμολογίας μετά από ένα δυνατό σερί αποτελεσμάτων, ενώ ο Aleix Espargaro και η Aprilia προκαλούν ανησυχία στους αντιπάλους τους με την ταχύτητα, τη δύναμη και τη συνέπεια που έχουν δείξει καθώς οδεύουμε προς το Assen. Προβλήματα και απογοητεύσεις για Bagnaia και Mir.

Κεφάλαιο 3 (3/2):
Επιστροφή από καλοκαιρινή διακοπή, δραματική αντιστροφή της κατάστασης. Quartararo και Espargaro μπαίνουν σε μια δύσκολη περίοδο αποτελεσμάτων που πλάστηκαν μέσα από ένα μείγμα λαθών, ατυχίας και κακής απόδοσης των μοτοσυκλετών τους, καθώς ο Marc Marquez επιστρέφει στη δράση με θόρυβο. Στο μεταξύ ο Bagnaia έχει ξεκινήσει τη μετεωρική του άνοδο από 91 βαθμούς πίσω για να φτάσει να οδηγεί στη βαθμολογία ως τον αγώνα της Μαλαισίας – τον προτελευταίο γύρο του πρωταθλήματος.

Κεφάλαιο 4 (7/2):
Οι δύο τελευταίοι αγώνες της χρονιά έχουν ως κεντρικό θέμα Bagnaia vs Quartararo, Ducati vs Yamaha – μόνο ένας όμως θα μπορέσει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Ζήστε την ένταση και τα αντίθετα συναισθήματα που διέτρεχαν τα δύο γκαράζ σε Μαλαισία και Βαλένθια, καθώς ο κρίσιμος τελευταίος αγώνας ανέδειξε τον Bagnaia και τη Ducati ως Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Όλα τα επεισόδια της σειράς 'There Can Be Only One' θα προβληθούν στην επίσημη ιστοσελίδα motogp.com και θα είναι προσβάσιμα από κατόχους VideoPass, στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς (δωρεάν) εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 18:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon