.
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 08:22

Andrea Iannone – Επίκειται επιστροφή του στους αγώνες;

Ο Ιταλός αναβάτης που βγήκε από το MotoGP εξαιτίας χρήσης αναβολικών, ίσως ξαναβρεί το δρόμο για τις πίστες.

Ο πρώην αναβάτης της Ducati, της Suzuki και της Aprilia στο MotoGP, Andrea Iannone, αποκλείστηκε από την ενεργό αγωνιστική δράση όταν έλαβε τετραετή ποινή αποκλεισμού λόγω ντόπινγκ. Μια ποινή που πρόκειται να λήξει στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Όμως, κάπου εδώ έρχονται τα λεγόμενα του Carlo Pernat, του ανθρώπου που γνωρίζει πολύ καλά τι εστί MotoGP, έχοντας μανατζάρει μεταξύ άλλων το Valentino Rossi, το Max Biaggi και το Loris Capirossi. Σημεία-κλειδιά του Iannone κατά τον Pernat αποτελούν η ταχύτητα και η «προωθητική» ικανότητα του.

«Ο Iannone είναι ένα τρελό ταλέντο, τέσσερα χρόνια δεν είναι αρκετά για να θάψει το ταλέντο. Αυτό παραμένει πάντα και κατά τη γνώμη μου, ακόμα κι αν δεν το πει, έχει στο μυαλό του να επιστρέψει. Σε αυτό το MotoGP στο οποίο το μάρκετινγκ έχει γίνει κυρίαρχο, εγώ, ως άνθρωπος του μάρκετινγκ, θα έπαιρνα ένα ρίσκο στον Iannone. Ίσως κάποια ομάδα προσπαθήσει. Θα κερδίσει; Θα είναι γρήγορος; Δεν ξέρω, αλλά και πάλι θα έφερνε τα πάνω κάτω από την άποψη των ΜΜΕ. Με κάνει να θέλω να πω ότι θα τον δούμε ξανά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ίσως δεν θα είναι στο MotoGP, ίσως θα είναι στα WSBK, αλλά κάποιος, την επόμενη χρονιά που θα τελειώσει τα χρόνια του αποκλεισμού του, θα του προσφέρει μια θέση . Είμαι πεπεισμένος γι' αυτό.», ήταν τα λεγόμενα του Pernat στο Men on Wheels.

Στα 35 του πάντως, θα είναι δύσκολο να κάνει μια νέα αρχή σε ένα πρωτάθλημα –όποιο και αν είναι αυτό- που ενδεχομένως θα είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι άφησε. Ωστόσο εμείς θέλουμε θέαμα και αν ο Andrea μπορεί να το δώσει, καλώς να ορίσει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon