.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 11:15

O Andrea Dovizioso στην Ducati!

 

 

Για τα επόμενα δύο χρόνια

 

 



Η Ducati και ο Andrea Dovizioso συμφώνησαν για την συμμετοχή τους με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας για το 2012 και 2014. Ο Dovizioso που βρίσκεται ήδη στην 4η θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος MotoGP, θα βρίσκεται στην ομάδα της Ducati, δίπλα στον Nicky Hayden που ήδη έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. 


Andrea Dovizioso, who currently sits in fourth place overall in the MotoGP championship standings, will join Nicky Hayden on the team. The pair will face next season together, working on development of the Desmosedici and the MotoGP project for the championship in which Ducati has played an important role since 2003.
Η ομάδα μετά την αποχώρηση του Valentino Rossi που έχει ανακοινωθεί ήδη για το τέλος του 2012, βρήκε τον επόμενο Ιταλό που θα αναπληρώσει το κενό. Μαζί με τον Hayden, σκοπεύουν να ανεβάσουν την Desmocedici στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μιας και σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου, Gabriele De Torchio, “οι τεχνικές γνώσεις και οι δοκιμές μοτοσυκλετών του Dovizioso βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, και είναι κάτι που χρειάζεται η ομάδα.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 11:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon