.
Κατηγορία Αλλοι
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 23:05

Serres Rally 2012 - Όλα είναι έτοιμα!

 

 

Cross Borders Wheels

 

 



European Trophy Tout Terrain Cross Country Rally Raid 2012 - 2ος Αγώνας, Σέρρες, 28 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου

Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους αγωνιζόμενους του Serres Rally 2012, του κορυφαίου από κάθε άποψη αγώνα Rally Raid στην Ελλάδα και όχι μόνο, από τις 29 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, στις Σέρρες!

Μεγαλειώδης διοργάνωση

Μια μεγαλειώδης διοργάνωση, ένας αγώνας υψηλών προδιαγραφών, ο οποίος διεξάγεται στα πλαίσια του έργου Cross Border Wheels το οποίο είναι ενταγμένο στο IPA - Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας "Ελλάδα - πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013".
Οδηγοί από όλο τον κόσμο, με μοτοσυκλέτες Rally, Quad και 4X4, επί 5 ημέρες θα καλύψουν 1400 χιλιόμετρα off road σε 10 ειδικές διαδρομές με επίκεντρο το Νομό Σερρών, στα καλύτερα βουνά των συνόρων μας. Συναγωνισμός, ένταση και μια απίστευτη περιπέτεια που προσφέρει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.
Τα Paddocks στο Elpida Resort & Spa μας περιμένουν. Οι άνθρωποι του Αυτοκινητοδρομίου, του Off Road Team και τα μέλη Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών έχουν φροντίσει για την στελέχωση των διαδρομών και για την άρτια διοργάνωση σε κάθε τομέα. Η ομάδα του North Star θα μας βοηθήσει με πλοηγούς και ουραγούς. Οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με έμπειρο προσωπικό του ΕΚΑΒ καθώς και εξειδικευμένους υπεύθυνους ασφαλείας από Ελλάδα και εξωτερικό με ειδικά ασθενοφόρα οχήματα 4Χ4 θα αναλάβουν το πλάνο ασφαλείας της διαδρομής.

Αθλητές απ' όλο τον κόσμο

Η εταιρία δορυφορικών συστημάτων παρακολούθησης My-Track έχει αναλάβει το GPS Tracking του αγώνα το οποίο θα μεταδίδεται live στο διαδίκτυο παρακολουθώντας την πορεία του κάθε οχήματος, ενώ παράλληλα η Infomega θα αναλάβει τα αποτελέσματα και την live μετάδοσή τους.
Αθλητές από το χώρο του enduro θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση σε Rally Raid, όπως ο δημοσιογράφος από το Περιοδικό ΜΟΤΟ Ανδρέας Γκλαβάς και ο Πολυπρωταθλητής και πλέον καταξιωμένος στο χώρο του Βασίλης Σιαφαρίκας! Αυτοί θα συναντήσουν τον Πρωταθλητή Trail Ride Μιχάλη Μπισμπιρούλια, την καταξιωμένη ΚΑΙ διεθνώς γυναίκα πρωταγωνίστρια Τίμη Κυριακοπούλου, τον Τάκη Ιωνά με Quad όπως και τον Χρήστο Σταμπολτζή στην κατηγορία GPS, και 14 ακόμη έλληνες αγωνιζόμενους.
Φυσικά, μεγάλη θα είναι η παρουσία διεθνών αναβατών, από 13 κράτη ακόμη, που θα συμμετέχουν για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, ανάμεσά τους πρωταγωνιστές και οι νικητές του Rally Albania, Ιταλοί Andrea Cosentino και Christian Pastori, ο Γερμανός οργανωτής του Thassos Rally και νικητής πέρυσι Christian Woelfl, η Βρετανίδα Patsy Quick, ο Ιταλός οργανωτής του Merzouga Rally Edoardo Mossi, o Αυστριακός γίγαντας Johannes Lucas, o Ισπανός Francisco Barajas, o νικητής του Dakar Rally με Quad Josef Machacek, και πολλοί ακόμη αναβάτες από όλο τον κόσμο όπως Τσεχία, Αυστραλία, Τουρκία, Δανία, Γαλλία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβενία και φυσικά FYROM.

Η παρουσίαση του αγώνα

Την Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 20:00, θα γίνει παρουσίαση του αγώνα στα πλαίσια της ημερίδας για τη δημοσιοποίηση του έργου Cross Borders Wheels στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa, ενώ την Τρίτη ανοίγει η Γραμματεία του Αγώνα.
Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, σας περιμένουμε σε ένα φιλόξενο μέρος με όλες τις ανέσεις στο δικό μας ταξίδι, στον μεγαλύτερο Ελληνικό αγώνα!
Έναν αγώνα που κάνει την διαφορά, ένα σημείο αναφοράς!
Στην ιστοσελίδα www.serresrally.com θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τον αγώνα, χάρτες, video και φωτογραφίες από την διαδρομή, καθώς και τουριστικές πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 23:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon