.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 11:03

Andrea Dovizioso – Αναλαμβάνει τη διαχείριση της πίστας ΜΧ Monte Coralli

Το πάθος του Ιταλού αναβάτη για το Motocross οδηγεί σε μια σύμπραξη με την Ομοσπονδία της χώρας του.

Η διαχείριση της πίστας ΜΧ Monte Coralli στη Faenza της Ιταλίας περνά στην εταιρεία RPM του Andrea Dovizioso, η οποία αναλαμβάνει σε συνεργασία με την ιταλική ομοσπονδία μοτοσυκλέτας, FMI, την αναβάθμισή της.

Έχοντας εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το πακέτο PNRR “Sport and Inclusion – Cluster3”, η εταιρεία του Dovi ήρθε σε συμφωνία με την FMI και την Δήμο της Faenza και αναλαμβάνει την ανακαίνιση, επέκταση και διαχείριση της πίστας για 20 χρόνια, με στόχο να μεταμορφωθεί σε μια πολυχρηστική μονάδα με ένα νέο FMI Technical Center (τεχνικό κέντρο) αφιερωμένο σε ο,τιδήποτε off-road.

Το σχέδιο περιλαμβάνει μια μεγάλη επέκταση στις εγκαταστάσεις της, με πίστα νέας χάραξης και εγκαταστάσεις που θα περιλαμβάνουν γραφεία, αίθουσες εκπαίδευσης και ειδικούς χώρους για την προπόνηση αναβατών και τεχνικών.

Το νέο off-road πάρκο που θα προκύψει θα μετονομαστεί σε 04 Park - Monte Coralli.

Όλα αυτά εμπίπτουν σε ένα ευρύτερο πλάνο της ιταλικής ομοσπονδίας FMI για την ανάπτυξη του motocross στη γειτονική μας χώρα, η οποία στοχεύει πρωτίστως στην ανάπτυξη νέων Ιταλών αναβατών και την προετοιμασία τους για το υψηλότερο επίπεδο αγώνων.

Τα έργα στην Monte Coralli αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, από τους πρώτους μήνες του 2023.

Ο Andrea Dovizioso δήλωσε σχετικά: “Αυτό είναι ένα όνειρο που έχω εδώ και χρόνια και, όταν προκύπτει η ευκαιρία να υλοποιήσεις ένα τέτοιο όνειρο, σε μια πλαγιά όπως το Monte Coralli, μια πίστα που ανέκαθεν αποτέλεσε σημείο αναφοράς για μένα προσωπικά (είναι και κοντά στο σπίτι μου), τότε πραγματικά μοιάζει σαν όλα τα κομμάτια του παζλ που αντιπροσωπεύει την επιθυμία μου να μπαίνουν τέλεια στη θέση τους.

"Το 04 Park - Monte Coralli είναι ένα πολύ μεγάλο σχέδιο και στο οποίο θέλουμε να υλοποιήσουμε σημαντικά σχέδια. Θα ήθελα να γίνει το μέρος όπου οι φίλοι της οδήγησης εκτός δρόμου θα συναντιώνται, θα αλληλεπιδρούν και θα μοιράζονται εμπειρίες ενώ διασκεδάζουν. Θα διοργανώσουμε αγώνες και άλλες εκδηλώσεις. Θα μπορείς να έρθεις για βόλτα και να περάσεις μια διαφορετική μέρα, σε ένα περιβάλλον χτισμένο με πάθος.”

Πηγή: Andrea Dovizioso

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon