.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 15:11

Yamaha bLU cRU – Τιμήθηκε με το 2022 FIM Award for the Future

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανάδειξης νέων ταλέντων τιμήθηκε από τη FIM στον τελετή απονομής των πρωταθλητών του 2022 που έγινε στην Ιταλία.

Το βραβείο FIM Award for the Future προορίζεται για όσους συμβάλλουν στη βελτίωση και ανάπτυξη των νέων σε όλες τις μοτοσυκλετιστικές δραστηριότητες, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Αυτό ακριβώς κάνει το πρόγραμμα bLU cRU της Yamaha, στο οποίο απονεμήθηκε το βραβείο αυτό για το 2022..

Η FIM αναγνωρίζει πως το πρόγραμμα που τρέχει η Yamaha Motor Europe το 2022 περιελάμβανε περισσότερους από 400 νέους αναβάτες σε κατηγορίες εκτός και εντός δρόμου, προσφέροντάς τους προπονητική καθοδήγηση, τεχνική υποστήριξη και μια σπουδαία ευκαιρία για να αναπτύξουν την αγωνιστική τους καριέρα.

Το bLU cRU δημιουργήθηκε το 2016 ακριβώς για να προσφέρει στις μικρές ηλικίες την ευκαιρία να κάνουν το επόμενο βήμα χτίζοντας την καριέρα τους με την υποστήριξη της Yamaha. Η αρχή έγινε το 2017 με το YZ bLU cRU Cup, όπου οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες σε διάφορα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης: YZ65, YZ85 και YZ125. Οι 120 καλύτεροι εξ αυτών επιλέγονται για τον μεγάλο τελικό, ΥΖ SuperFinale, όπου θα δώσουν τη μάχη για μια θέση στην κατηγορία Masterclass. Εκεί οι νικητές κάθε κατηγορίας κερδίζουν υποστήριξη από τη Yamaha για την επόμενη σεζόν.

2022 YAM FIM AWARDFORFUTURE RIMINI IMG 002 preview
Αριστερά ο πρόεδρος της Yamaha Motor Europe, Eric de Seynes, και δεξιά ο πρόεδρος της FIM, Jorge Viegas

Το 2019 αυτό το πρόγραμμα επεκτάθηκε και στους ασφάλτινους αγώνες, υποστηρίζοντας αναβάτες από την κατηγορία WorldSSP300. Όποιοι εξ αυτών καταφέρουν να διακριθούν θα κερδίσουν υποστήριξη από τη Yamaha για να τρέξουν στο WorldSSP.

Η συνέχεια ήρθε το 2021, όταν η Yamaha Motor Europe παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU, το οποίο συνοδεύει αγώνες του WorldSBK και ο μεγάλος νικητής του οποίου θα κερδίσει πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη για το WorldSSP300 της επόμενης χρονιάς, ανοίγοντας δηλαδή την πόρτα στο παγκόσμιο επίπεδο αγώνων.

Η Yamaha Motor Europe, μέσω του προέδρου της, Eric de Seynes, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τη FIM για τη μεγάλη τιμή, καθώς και προς τους άλλους υποψηφίους για το βραβείο αυτό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα Yamaha bLU cRU 2023:

YZ bLU cRU FIM Europe Cup – Εγγραφή εδώ

R3 bLU cRU European Championship – Εγγραφή εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon