.
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 08:55

Alex Rins – Πετυχημένο χειρουργείο πριν την «πρακτική» μετάβαση στη Honda

Ο Ισπανός αναβάτης έχει δουλειά μπροστά του, με τη σέλα του GSX-RR να ανήκει στην ιστορία και εκείνη του RC213V να περιμένει.

Η μετάβαση ωστόσο θα είναι δυσκολότερη και λόγω τραυματισμών, καθώς ο Rins υπέστη κάταγμα στον αριστερό καρπό στο Grand Prix της Καταλονίας, κάτι που τον εμπόδισε να αγωνιστεί στο γερμανικό GP δύο εβδομάδες αργότερα. Σαν μην έφτανε αυτό, ο αναβάτης της LCR Honda πλέον, έπρεπε να αντιμετωπίσει και το arm pump, το σύνδρομο πόνου στο χέρι δηλαδή, από τις μεγάλες δυνάμεις κατά το φρενάρισμα.

Το εν λόγω σύνδρομο, εμφανίζεται όταν αυξάνεται χρόνια η πίεση στο αντιβράχιο του αναβάτη ως αποτέλεσμα ισχυρών δυνάμεων πέδησης. Έχοντας δύο μήνες μπροστά του, ο Δρ. Ignacio Roger de Oña ολοκλήρωσε τη χειρουργική επέμβαση για το arm pump, στο δεξί χέρι του Rins στην Ruber Clinic της Μαδρίτης στις 2 Δεκεμβρίου 2022. «Μικρή χειρουργική επέμβαση σήμερα για να είναι στο 100% για τον επόμενο χρόνο», έγραφε η λεζάντα του Rins στο Instagram, «έχουμε λίγη δουλειά να κάνουμε».

Κάτι που ισχύει απόλυτα, καθώς το 2023 θα σηματοδοτήσει την πρώτη εκκίνηση του χωρίς τη Suzuki στο grid. Όλα αυτά, ενώ ο Marc Marquez «ξαναπαίρνει πάνω του» την ανάπτυξη του RC213V για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, με τις ομάδες της Repsol και LCR Honda να προσπαθούν να ξεχάσουν τη σεζόν του 2022.

Δε μένει παρά να δούμε πως θα εξελιχθεί η αποκατάσταση του Alex Rins, ένας κομβικός παράγοντας για την προσαρμογή του στη νέα του μοτοσυκλέτα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon