.
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 09:35

Ο Toni Bou Παγκόσμιος Πρωταθλητής X-Trial & TrialGP

O Toni Bou με την προστασία της Hebo κατακτά τον 32ο Παγκόσμιο Τίτλο του προσθέτοντας τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα X-Trial και TrialGP στη λίστα των τίτλων του αυτήν τη σεζόν

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP 2022 ολοκληρώθηκε στην ιταλική πόλη Ponte di Legno, όπου ο Toni Bou ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής TrialGP 2022, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με μια νέα νίκη την τελευταία ημέρα του αγώνα, που διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή. Ο Toni Bou έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή 2022 και στο X-Trial, παρότι ο αγώνας στην Ανδόρα δεν έχει ακόμα διεξαχθεί

Ο Ισπανός είχε ήδη προδιαγράψει την πορεία του για τον τίτλο υπερβαίνοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ της ιστορίας ως αθλητής. Από την πλευρά του, ο Gabriel Marcelli, επίσης από την Repsol Honda Team, τερμάτισε πέμπτος τη φετινή σεζόν αφού ήταν πολύ συνεπής και αποτελεσματικός, αν και χωρίς να φτάσει στις πρώτες θέσεις.

TNB2.jpg

Οι αναβάτες της GASGAS, Miquel Gelabert και Benoit Bincaz, εξοπλισμένοι επίσης με Hebo, τερμάτισαν 7ος και 10ος αντίστοιχα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Trial of Nations στη Monza (Ιταλία), όπου θα ολοκληρωθεί επίσημα η φετινή σεζόν του Trial World Championship 2022.

Toni Bou: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ την ομάδα μας. Για άλλη μια φορά, είχαμε μια πολύ καλή σεζόν, με 7 νίκες, 3 δεύτερες θέσεις και ποτέ εκτός βάθρου. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Δουλεύουμε σκληρά για τη μοτοσυκλέτα και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 07:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon