.
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 19:30

Behind The Dream – Η σειρά του Stefan Bradl

Το HRC έχει ξεκινήσει μια σειρά από μίνι ντοκυμαντέρ, τα οποία δείχνουν την άλλη όψη των αγώνων πίσω από τις κάμερες. Μετά το πρώτο επεισόδιο που πραγματεύεται την επιστροφή του Marquez, σειρά έχει ο αναβάτης εξέλιξης.

Στο 2ο επεισόδιο της σειράς, ο Stefan Bradl μας ξανασυστήνεται και μας παρουσιάζεται με επιεικώς αφοπλιστική ειλικρίνεια. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 του 2011 δε μάσησε τα λόγια του παραδεχόμενος το μεγαλύτερο λάθος του, τη στροφή στο WSBK. Μια στροφή που συνέπεσε με το χαμό του team mate του, Nicky Hayden, ένα γεγονός που αναμφίβολα τον άφησε μετέωρο.

Ο Stefan μίλησε ακόμα για το αν προτιμά τους αγώνες ή τις δοκιμές εξέλιξης, επιλέγοντας την εναλλαγή ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Ακόμα δεν έλειψαν και οι «βαριές κουβέντες», με το Γερμανό αναβάτη να δηλώνει ευθαρσώς πως ο Marquez τον «κατέστρεψε», την εποχή της Moto2 κιόλας, όταν του ήταν αδύνατο να τον φτάσει.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι δηλώσεις του ίδιου του Marc για τον αναβάτη εξέλιξης της μοτοσυκλέτας του, με κάπως αμφιλεγόμενη διατύπωση, αφού «δεν πρέπει να είναι πολύ γρήγορος, ειδάλλως θα έτρεχε σαν επίσημος αναβάτης, αλλά ούτε και πολύ αργός, για να μπορεί να τεστάρει πράγματα..», Βέβαια, υπήρξαν και τα θετικά σχόλια, για την ακρίβεια στα σχόλια από τις δοκιμές, αλλά και τη συγκέντρωση που απαιτείται.

Τα παραπάνω αλλά και ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα, θα δείτε παρακολουθώντας το ακόλουθο video.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon