.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 16:10

MotoGP – Ο Jack Miller για δύο χρόνια στην KTM

Αποχαιρετά τα κόκκινα και προβάρει τα πορτοκαλιά ο 27χρονος Αυστραλός αναβάτης.

Τον τελευταίο μήνα ήταν κοινό μυστικό στoν κόσμο του MotoGP πως η Ducati δε θα ανανέωνε το συμβόλαιο του Jack Miller, ενώ εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα φερόταν ως σίγουρη η μετακίνηση του Αυστραλού στην ΚΤΜ.

Αμφότερες οι φήμες επιβεβαιώθηκαν σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου, καθώς η Ducati εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση στην Miller και λίγο μετά ακολούθησε το καλωσόρισμα από την ΚΤΜ.

Ο Miller θα τρέξει με την εργοστασιακή Red Bull KTM δίπλα στον Brad Binder για τα επόμενα δύο χρόνια, 2023 και 2024, παίρνοντας η θέση του Miguel Oliveira – στον οποίο πρόσφατα προτάθηκε η μετακίνηση στη δεύτερη ομάδα της ΚΤΜ, Tech 3, ωστόσο ο Πορτογάλος την αρνήθηκε.

Για την ΚΤΜ η κίνηση αυτή επιχειρεί το προφανές, δηλαδή να ενσωματώσει έναν αναβάτη με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από τους υπάρχοντες και ο οποίος ελπίζουν πως θα κουμπώσει με την αυστριακή μοτοσυκλέτα για να την πάει ένα σκαλί ψηλότερα, δηλαδή από περιστασιακώς διακριθείσα σε σταθερή διεκδικήτρια θέσεων στο βάθρο.

Η ΚΤΜ είναι γνωστό πως μιλούσε και με τον Alex Rins, που μένει ελεύθερος καθώς αποχωρεί η Suzuki, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό γιατί (και αν...) αυτή η συμφωνία δεν προχώρησε.

Η δε Ducati λογικά θα αντικαταστήσει τον Miller με έναν εκ των Enea Bastianini και Jorge Martin, με τον πρώτο να θεωρείται πως έχει ένα προβάδισμα. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες ισχυρίζονται πως η ανακοίνωση αναπλήρωσης της θέσης του Miller δε θα αργήσει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon