.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 15:27

MotoGP – Βελτίωση στην κατάσταση υγείας του Marc Marquez, όμως μένει εκτός Αργεντινής

Ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, δεν θα πάρει μέρος στο Grand Prix της Αργεντινής, παρά το γεγονός ότι η διάγνωση για την διπλωπία από τους γιατρούς ήταν ευνοϊκή.

Τα αποτελέσματα της πολύ άσχημης πτώσης του Marc Marquez στο ζέσταμα πριν τον αγώνα της Ινδονησίας συνεχίζουν να επηρεάζουν τον Ισπανό άσο της Repsol Honda.

Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του – σε ό,τι αφορά στο νέο επεισόδιο διπλωπίας μετά την πτώση του αυτή – είναι αρκετά καλή, αποφασίστηκε να χάσει και τον αγώνα της Αργεντινής.

Την Δευτέρα ο Marquez επισκέφτηκε τον οφθαλμολόγο του, Dr. Bernardo Sanchez Dalmau και μετά τις εξετάσεις αποφάσισε να μείνει εκτός Αργεντινής.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα ανάρρωσής του και επιστροφής του στην ενεργό δράση, παρά το γεγονός ότι σε ανακοίνωσή της η Honda υπογραμμίζει ότι η κατάστασή του είναι καλή.

Στο δελτίο τύπου γίνεται αναφορά για «συντηρητική» θεραπεία την οποία θα ακολουθήσει ο Ισπανός άσος, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει και το GP του Τέξας.

Μετά τον αγώνα της Ινδονησίας, ο Ισπανός θα χάσει σίγουρα την Αργεντινή και πιθανότατα το Τέξας, με τις δύο τελευταίες πίστες να είναι σημαντική απώλεια, μιας και αναμενόταν να κυριαρχήσει.

Μετά την εξέλιξη αυτή περιμένουμε να δούμε αν η Honda θα τον αντικαταστήσει με τον Stefan Bradl, που δηλώνει έτοιμος να πάρει τη θέση του Marquez.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 15:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon