.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 14:47

MotoGP – 10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Enea Bastianini

Το όνομά του είναι στα πρωτοσέλιδα όλων των μέσων που ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Παρακάτω θα διαβάσετε 10 πράγματα που πολλοί δεν γνωρίζουν για τον Enea Bastianini!

  1. Έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα γενικά και έχει δύο σκυλιά, το ένα από τα οποία τώρα ζει με τους γονείς του.
  2. Το όνομα του σκυλιού που έχει κρατήσει είναι Hagrid. Από αυτό συνειδητοποιεί κανείς ότι η αγαπημένη του ταινία (ή ταινίες καλύτερα) είναι με τον Harry Potter και αγαπημένος του ήρωας ο… Hagrid!
  3. Μικρός έκανε πολύ γυμναστική και καταδύσεις. Λέτε να τον δούμε να μιμείται τα backflips του Johann Zarco σε κάποια από τις επόμενες νίκες του;
  4. Οι καλύτεροί του φίλοι στο paddock είναι ο Tatsuki Suzuki, ο Nicolo Bulega και ο Mattia Casadei. Με τους δύο πρώτους γιόρτασε με δείπνο τη νίκη του στο Qatar.
  5. Ακόμα βέβαια έχουμε ΠΟΛΥ δρόμο μπροστά μας, αλλά αν καταφέρει ο Bastianini και πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή φέτος, έχει υποσχεθεί ότι θα βάψει τα μαλλιά του στα χρώματα της ιταλικής σημαίας, όπως είχε κάνει ο Valentino Rossi το 1999!
  6. Το αγαπημένο του γλυκό είναι το pistachio soufflé, κάτι σαν cupcake ένα πράγμα. Googlaρετέ το για περισσότερες πληροφορίες.
  7. Η σπεσιαλιτέ του στη μαγειρική είναι τα pancakes, η τηγανίτες δλδ και λέγεται ότι είναι πολύ επιδέξιος στο να τις ετοιμάζει!
  8. Γιατί το 33 είναι ο αγαπημένος του αριθμός; Επειδή με αυτόν κέρδισε τον τίτλο στην Moto2 και κυρίως επειδή ξεκίνησε να οδηγεί μοτοσυκλέτες σε ηλικία 3 ετών και 3 μηνών. Τώρα όμως έπρεπε να αλλάξει το νούμερό του στη μεγάλη κατηγορία και επέλεξε το 23, επειδή είναι μεγάλος φαν του Michael Jordan.
  9. Η αγαπημένη του στιγμή στο MotoGP ήταν ότι ο αείμνηστος Marco Simoncelli κατακτούσε τον τίτλο στα 250cc. Ο Bestia έχει τώρα τον ίδιο μάνατζερ όπως και ο Simoncelli, τον γνωστό Carlo Pernat.
  10. Λατρεύει την κλασική μουσική!
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 15:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon