.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 12:29

O Marc Marquez μάλλον θα είναι έτοιμος για τo τεστ στη Sepang

Ο Ισπανός οδηγός της Repsol Honda σχεδόν ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις επίσημες δοκιμές του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνουν στις αρχές Φεβρουαρίου.



Ο Μarc Μarquez έκανε 65 γύρους την προηγούμενη Κυριακή στην πίστα του Portimao, επιστρέφοντας στη δράση πάνω σε street μοτοσυκλέτα για πρώτη φορά μετά το τραυματισμό του τον Οκτώβριο του 2021.

Μετά από μία αρκετά μεγάλη περίοδο ανάρρωσης, ο Ισπανός πρώτα οδήγησε μία motocross μοτοσυκλέτα την προηγούμενη εβδομάδα και στη συνέχεια η ομάδα του οργάνωσε ένα track day για τον ίδιο στην πορτογαλική πίστα.

Λίγες ώρες αργότερα, η Repsol Honda έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο δελτίο τύπου με ορισμένες λεπτομέρειες από το τεστ του Marquez .

Σε γενικές γραμμές υπάρχει μία αισιοδοξία για την φυσική κατάσταση του Ισπανού, ο όποιος περιμένει να είναι έτοιμος για τις πρώτες επίσημες δοκιμές του 2022.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα προπονείται περισσότερο με μοτοσυκλέτα, με στόχο να ταξιδέψει στην Μαλαισία και την Sepang για τις δοκιμές.


«Νιώθω πολύ χαρούμενος επειδή επέστρεψα στην πίστα και σε μοτοσυκλέτα, αλλά και επειδή μπόρεσα να επιβεβαιώσω την καλή αίσθηση που είχα και με την motocross μοτοσυκλέτα».

«Νιώθω μια ανακούφιση διότι όταν οδηγούσα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την όρασή μου. Φυσικά επειδή είχα πολύ καιρό να οδηγήσω εντόπισα κάποιους τομείς στους οποίους χάνω λίγο, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπόρεσα να κάνω τη συνηθισμένη pre-season προπόνησή μου».

«Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης αλλά το θετικό και αυτό που κρατάμε από αυτό το τεστ, είναι η επιβεβαίωση της αίσθησης που είχα όταν για πρώτη φορά ανέβηκα στην motocross μοτοσυκλέτα».

«Κάναμε πάρα πολλούς γύρους και είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα. Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες μέχρι τις δοκιμές της
Sepang και θα αδράξω την ευκαιρία για να εντατικοποιήσω την προετοιμασία και την προπόνησή μου».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 12:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon