.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 13:30

Yamaha MotoGP – Παρουσίαση αγωνιστικής ομάδας

 

Χωρίς χορηγό μέχρι… νεωτέρας!

 



Τελικά είναι επίσημο. Η Yamaha θα τρέξει χωρίς σημαντικό σπόνσορα το 2011 στα MotoGP όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας στη Sepang.
Η προσπάθεια της Yamaha να βρει χορηγούς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής και έτσι στα fering θα βρίσκεται το σχετικό αυτοκόλλητο για τα 50 χρόνια αγώνων ταχύτητας της Yamaha. Μετά την αποχώρηση της Fiat από τα fering και αφού η Yamaha πέτυχε το tripe crown, κερδίζοντας ταυτόχρονα τα πρωταθλήματα κατασκευαστών, αναβατών και ομάδας, το μέλλον φαίνεται δύσκολο, τουλάχιστον οικονομικά.

Η ανακοίνωση μιλάει σχετικά με το βαρύ οικονομικό κλίμα της μοτοσυκλέτας σε παγκόσμιο επίπεδο και κατά πόσο αυτό επηρεάζει τους αγώνες MotoGP.
Προς το παρόν, οι μοτοσυκλέτες των Jorge Lorenzo και Ben Spies θα εμφανίζονται σε carbon look με τους σπόνσορες που ήδη διαθέτουν, μέχρι να βρεθεί ο σημαντικός που θα αλλάξει το χρώμα της μοτοσυκλέτας με το αντίστοιχο της φίρμας.
Να αναφέρουμε για μία ακόμη φορά πως το δίδυμο Ducati – Rossi δεν έχει ούτε εκατοστό ελεύθερο για αυτοκόλλητα άλλων χορηγών

Φωτογραφίες Jorge Lorenzo

Φωτογραφίες Ben Spies

Φωτογραφίες YZR M1 - Αναβατών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha Superbike Team Balkan Rally Raid Cup 2010 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon