.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011 11:46

Yamaha Superbike Team

 


Παρουσιάστηκε η ομάδα

 



Επίσημα πλέον παρουσιάστηκε η αγωνιστική ομάδα της Yamaha για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike. Οι μοτοσυκλέτες YZF R1 με τις οποίες θα διεκδικήσουν τον τίτλο οι Marco Melandri και Eugene Laverty είναι βαμμένες μπλε σε λευκό φόντο με ελάχιστους χορηγούς προς το παρόν. Ο περσινός σπόνσορας, Sterilgarda, που είναι ιταλική εταιρία παραγωγής γάλακτος, σταμάτησε την συνεργασία μιας και έληξε το συμβόλαιο. Φαίνεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Moto2 - 2010 και GP 250 – 2002, Marco Melandri, δεν έχει τόσο ισχυρό όνομα ώστε να πείσει την εταιρία να παραμείνει.

Η χορηγία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας superbike έχει αγχώσει τους ανθρώπους της Yamaha μιας και αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και στα MotoGP. Η απώλεια του Rossi τελικά ήταν μεγάλο πλήγμα και οι Ιάπωνες τρέχουν και δεν φτάνουν για να βρουν σπόνσορες.

Ο Melandri θα βρεθεί για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία Superbike,αντικαθιστώντας τον περσινό πρωταθλητή, James Toseland. Ο Laverty αντικαθιστά τον Cal Crutshlow που μεταπήδησε στα MotoGP.
Η ομάδα της Yamaha θα βρεθεί στα επίσημα δοκιμαστικά του WSBK στο Phillip Island λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 27 Φεβρουαρίου.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon