.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011 11:07

Valentino Rossi - Έκλεισε τα 32 του

 

Χρόνια πολλά!

 

 


Τα 32 χρόνια του έκλεισε ο Valentino Rossi στις 16 Φεβρουαρίου. Το μεγάλο παιδί, πλέον, από το Urbino έχει περάσει στους παλιούς αναβάτες των MotoGP, έχοντας βέβαια πίσω του τους Colin Edwards και τον γερόλυκο Loris Capirossi. Κανείς τους βέβαια δεν έχει καταφέρει στην ηλικία του Vale να κερδίσει τόσους τίτλους και αγώνες και να γίνει ένας ζωντανός θρύλος.

 

Μετά από εννέα παγκόσμια πρωταθλήματα, έξι στα MotoGP, και από έναν στα 500, 250 και 125, ο Rossi είναι πράγματι ένας θρύλος για τους Ιταλούς. Όχι μόνο γιατί ανέβηκε στο βάθρο τις 174 φορές από τις 241 στις οποίες εκκίνησε αγώνα, ούτε γιατί κέρδισε 105 αγώνες και πήρε 59 pole position.

Ο “ντόρος” αυτή την εποχή αφορά την μεταγραφή του στην Ducati και ως τέλειο ιταλικό δίδυμο, οι συμπατριώτες του έχουν να το καυχιούνται. Και όχι μόνο αυτοί, μιας και η σελίδα του Ιταλού παγκόσμιου πρωταθλητή στο facebook μετράει ήδη 3.481.823 μέλη!
Χρόνια πολλά λοιπόν Valentino και αν κρίνουμε από το ιταλικό του ταπεραμέντο, έχει πολλά να δώσει ακόμη στους αγώνες ταχύτητας.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna Racing 2011 Yamaha Superbike Team »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon