.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 11:39

MotoGP – Αυτά είναι τα 3 πράγματα που θα λείψουν περισσότερο στον Valentino Rossi!

Ποια είναι τα τρία πράγματα που θα λείψουν περισσότερο στον Valentino Rossi, τώρα που κρέμασε την αγωνιστική του φόρμα; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος ο Ιταλός άσος…

Η σπουδαία καριέρα του Valentino Rossi στο MotoGP ολοκληρώθηκε πέρυσι, ωστόσο ο ίδιος παραμένει ενεργός στο χώρο του paddock, έχοντας τη δική του ομάδα.

Την ίδια στιγμή θα συνεχίσει τους αγώνες, αν και όχι στους δύο αλλά στους τέσσερεις τροχούς πλέον.

Πρόσφατα, σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει απ’ όταν αποφάσισε να κρεμάσει την αγωνιστική του φόρμα, αποκάλυψε και τα τρία πράγματα που θα του λείψουν περισσότερο.

«Πρώτα απ’ όλα το να οδηγώ μια MotoGP μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο σύντομα μπαμπάς Valentino. Αν και είναι μάλλον βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα τον δούμε ως έκτακτη συμμετοχή σε κάποιον αγώνα MotoGP.

«Δεύτερον θα μου λείψει η δουλειά με την ομάδα μου από την Πέμπτη και μετά. Το να προσπαθούμε να διαχειριστούμε όλες τις λεπτομέρειες ώστε να γίνουμε όλο και πιο δυνατοί».

«Αυτό συμπεριλαμβάνει τη δουλειά με μερικούς από τους καλύτερους μηχανικούς και αρχιμηχανικούς του κόσμου. Να αναλύουμε τα δεδομένα και όλα τα υπόλοιπα».

Το τρίτο και τελευταίο πράγμα που θα του λείψει είναι «…αυτή η αίσθηση κάθε πρωινό Κυριακής! Δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα δεν νοιώθεις και πολύ καλά».

«Αισθάνεσαι κάπως φόβο και απλά ξέρεις ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει το μεσημέρι».

Τουλάχιστον με την VR46 στο grid, ο Vale θα έχει την ευκαιρία να νοιώθει έως ένα βαθμό τα παραπάνω συναισθήματα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 11:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon