.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 10:29

MotoGP – Δεν θα είναι στην παρουσίαση της Honda ο Marc Marquez!

Ο Marc Marquez συνεχίζει να αναρρώνει από τον τραυματισμό του και όπως έγινε γνωστό, δεν θα δώσει το παρών στην παρουσίαση της Repsol Honda ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο MotoGP.

Πως είναι ο Marc Marquez; Ποια η κατάσταση της υγείας του; Ερωτήματα που δεν είναι εύκολο να απαντηθούν, αφού και η ίδια η Repsol Honda είναι φειδωλή στις ενημερώσεις της.

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, είναι ότι η πορεία της υγείας του Ισπανού πολύ-πρωταθλητή βαίνει καλώς. Μια ενημέρωση που είχαμε από την Honda στα τέλη του Δεκεμβρίου.

Πριν από μερικές ώρες βγήκε η είδηση ότι ο Marc Marquez δεν θα δώσει το παρών στην παρουσίαση της ομάδας του και αυτό, σίγουρα, δεν είναι καλό σημάδι.

Πολύ δε περισσότερο, όταν δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση της ομάδας (που θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου) θα ξεκινήσει το πρώτο επίσημο τεστ στην Sepang της Μαλαισίας.

Στην παρουσίαση θα βρεθούν ο Pol Espargaro, ο αδερφός του Marc, Alex Marquez και ο Takaaki Nakagami.

Θα είναι από τις πρώτες παρουσιάσεις ομάδων ενόψει της νέας σεζόν του 2022. Η παρουσίαση θα γίνει online.

Η επίσημη εξήγηση της απουσίας του Marquez είναι ότι δεν θα συμμετάσχει ώστε «…να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή του και να συνεχίσει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά».

Ο Marc συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα διπλωπίας εδώ και μερικούς μήνες και συγκεκριμένα από τα τέλη Οκτώβρη όταν και έπεσε κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τους δύο τελευταίους αγώνες του 2021 και από τότε να ταλαιπωρείται με την διπλωπία που λίγο έλειψε να του κόψει την καριέρα το 2011.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 10:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon