.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 11:45

MotoGP - Ικανοποιητική η πορεία ανάρρωσης του Marc Marquez

Η Repsol Honda επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση της υγείας του Marc Marquez είναι ικανοποιητική και ο Ισπανός συνεχίζει την προετοιμασία του για το 2022.

Ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP, Marc Marquez, αναρρώνει με ικανοποιητικό ρυθμό από τον πρόσφατο τραυματισμό του στο μάτι.

Τουλάχιστον αυτό βγάζει προς τα έξω η ίδια η ομάδα του Ισπανού αθλητή, η Repsol Honda, με ανακοίνωσή της.

Θυμίζουμε ότι ο Marc έκανε προπόνηση προετοιμαζόμενος για το Grand Prix της Πορτογαλίας, όταν μια πτώση έφερε και πάλι στο προσκήνιο έναν τραυματισμό από τα παλιά: την διπλωπία.

Ένας τραυματισμός που λίγο έλειψε να του κόψει την καριέρα το 2011…

Στη σχετική ανακοίνωση διαβάζουμε: «Ο πιλότος της Repsol Honda Team, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο διαγνώστηκε με διπλωπία ύστερα από πτώση κι ενώ προπονούνταν για το GP της Πορτογαλίας, συνέχισε τις περιοδικές επισκέψεις στον οφθαλμίατρό του για να αξιολογήσει την κατάσταση των τελευταίων δύο μηνών. Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων, η πρόοδος που σημειώθηκε κρίθηκε ικανοποιητική και ως αποτέλεσμα ο Marquez θα συνεχίσει με ένα συντηρητικό σχέδιο θεραπείας για τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 11:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon