.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 14:26

Gulf 12 Hours 2022 – Βάθρο, παρά την απουσία του Rossi, για Marini-Uccio

Η επιλογή του David Fumanelli ήταν κομβικής σημασίας για την VR46, η οποία πανηγύρισε ένα ακόμα βάθρο στον 12ωρο Αγώνα που φέτος έγινε στο Abu Dhabi.

Από τον καναπέ του σπιτιού του, ο Valentino Rossi παρακολούθησε την ομάδα του στον 12ωρο Αγώνα να παίρνει το βάθρο τόσο στη γενική κατάταξη, όσο και στην κατηγορία της.

Τα συναισθήματα για τον Ιταλό σούπερ σταρ θα ήταν σίγουρα ανάμεικτα. Από τη μία η απογοήτευση που δεν μπόρεσε να δώσει το παρών και από την άλλη η χαρά για την επιτυχία της ομάδας του.

Οι Luca Marini και Alessio Salucci, μαζί με την καθοριστική συμβολή του David Fumanelli, έβαλαν την Ferrari 488 GT3 στην 3η θέση της γενικής κατάταξης και στη 2η της Pro-Am κατηγορίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, τόσο ο Marini όσο και ο Uccio είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον αντικαταστάτη του Rossi.

«Ήταν πάρα πολύ θετικός αγώνας που μου άρεσε πολύ και ειδικά οι τελευταίες 6 ώρες όταν και τα έδωσα όλα για να πάρουμε το βάθρο», ήταν τα πρώτα λόγια του ευτυχισμένου Marini.

«Ήταν ο στόχος μας και τα καταφέραμε. Επιπλέον είμαι χαρούμενος επειδή δεν έκανα λάθη και ήμουν πάντα ακριβής».

Και πρόσθεσε: «Τα συγχαρητήριά μου στον Fumanelli που ήταν φανταστικός! Με έμαθε πολλά! Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία που ανυπομονώ να επαναλάβω».

Χαρούμενος ήταν και ο Uccio, ο οποίος σχολίασε: «Ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά πήραμε την 3η θέση στη γενική και τη 2η στην κατηγορία και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

«Κρίμα που δεν ήταν μαζί μας ο Vale. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον Fumanelli, έναν πολύ γρήγορο οδηγό και όλη την Kessel Team που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία».

«Επιστρέφουμε στο σπίτι μας χαρούμενοι και με τη σημαία της VR46 ψηλά!»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 14:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon