.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 16:12

MotoGP – Ποιος ο λόγος που ο Bagnaia φοβάται τον Jorge Martin!

Ο Pecco Bagnaia είναι ο οδηγός που – πέρα από τον Fabio Quartararo – ήταν στα χείlη όλων για τις δυνατές εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ωστόσο ο ίδιος δείχνει να ανησυχεί για την περίπτωση του Jorge Martin…

Η παρουσία του Francesco Bagnaia στο δεύτερο μισό της χρονιάς, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι σκόρπισε ανησυχία στους αντιπάλους του στο paddock.

Δυστυχώς, βέβαια, τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ducati, οι εμφανίσεις, οι νίκες και τα βάθρα ήρθαν αργά και δεν του επέτρεψαν να παλέψει για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ωστόσο είναι το δικό του όνομα που οι περισσότεροι στο paddock αναφέρουν, όταν συζητούν για το ποιος θα πάρει τον τίτλο το 2022.

Ο Bagnaia το ξέρει αυτό, όμως από τη δική του οπτική δεν κρύβει και την ανησυχία του για έναν από τους συναθλητές του στην Ducati: τον Jorge Martin.

Σε Ιταλικά ΜΜΕ, ο Pecco δήλωσε: «Ο Jorge Martin έμαθε πολύ γρήγορα την Ducati. Εμένα μου πήρε περισσότερο…»

«Έκανε πολύ καλή δουλειά φέτος… πήρε pole position στο δεύτερο αγώνα του και ανέβηκε και στο βάθρο. Και μην ξεχνάμε ότι έχασε και μερικούς αγώνες μετά την πτώση του στο Portimao».

Ο Jorge Martin δεν θα αποτελέσει απειλή όμως μόνο μέσα στην πίστα, αλλά και εκτός αυτής μιας και με τέτοιες εμφανίσεις φλερτάρει με την εργοστασιακή θέση.

Στην περίπτωση αυτή βέβαια, είναι ο Jack Miller αυτός που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο. Από την άλλη, ο Pecco Bagnaia ξέρει καλά ότι στο MotoGP τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Bagnaia δεν πήρε μέρος στον αγώνα 100χλμ που έγινε και φέτος στο ράντσο του Valentino Rossi.

Ο λόγος ήταν ότι προτίμησε να κάνει μια μικρή επέμβαση τώρα (αφαίρεση πλάκας σε παλιότερο τραυματισμό) ώστε να είναι 100% έτοιμος για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 16:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon