.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 13:43

Valentino Rossi – Μόνο καλά λόγια για τους αντιπάλους του!

Οι αντίπαλοι του Valentino Rossi μέσα στις πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ήταν πολλοί και για όλους ο Ιταλός άσος μόνο καλά λόγια έχει να πει!

Τον περασμένο μήνα, στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia, ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Valentino Rossi, κρέμασε την αγωνιστική του φόρμα.

Μέσα στα 26 (!) χρόνια καριέρας, ο Ιταλός σούπερ σταρ είχε πολλούς αντιπάλους, όπως τον Max Biaggi, τον Sete Gibernau, τον Casey Stoner, τον Jorge Lorenzo και τον Marc Marquez.

Όταν τον ρώτησαν για τους αντιπάλους του, ο Vale αποκρίθηκε:

«Η αντιπαλότητα σε κάθε άθλημα και στο κορυφαίο επίπεδό του, ειδικά στο MotoGP, είναι κάτι που δεν σου αρέσει και πολύ».

«Αποτελεί όμως φανταστικό κίνητρο για να δώσεις το 100% και για να ξεπεράσεις τα όριά σου και να βρεις αυτό το κάτι μέσα σου που δεν ήξερες ότι υπήρχε».

«Είχα πολλούς αντιπάλους στην καριέρα μου και το διασκέδασα πολύ, ειδικά στο πρώτο μισό που κέρδιζα και περισσότερο».

«Οι αντιπαλότητες που είχα με όλους ήταν κάτι που το διασκέδασα. Είναι κάτι που το θυμάσαι μετά με θετικές αναμνήσεις. Ήταν κάτι ιδιαίτερο!»

Στη συνέχεια είπε μερικά λόγια παραπάνω για έναν εξ αυτών, τον μεγάλο Casey Stoner.

«Τον αντιμετώπισα σε όλη του την καριέρα στο MotoGP που δεν ήταν μεγάλη, αφού ήρθε το 2006 και σταμάτησε το 2012».

«Παρ’ όλα αυτά έδειξε το απίστευτο φυσικό του ταλέντο ήδη από την πρώτη χρονιά και πάντα ήταν πολύ, πάρα πολύ γρήγορος».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έδωσα μάχες μαζί του γιατί είναι ένας από τους πιο γρήγορους και πιο επιθετικούς οδηγούς στην ιστορία του MotoGP!»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 13:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon