.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 08:48

Rossi και Ducati

 


Melandri και Gibernau μιλάνε σχετικά

 



Κατακριτές αλλά και υποστηρικτές βρίσκει η μειωμένη απόδοση του Rossi στην πρώτη του επαφή με την Ducati Desmosedici στις πρώτες δοκιμές της Valencia, αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα.

Ο… καμένος από την Ducati, Marco Melandri, έσπευσε να δηλώσει πως δεν περιμένει καλά αποτελέσματα από τον Valentino στους αγώνες πάνω στο νέο του όπλο. Οι αρνητικές του επιδόσεις στο παρελθόν όταν συμμετείχε το 2008 ως εργοστασιακός αναβάτης της Ducati τον έχουν στιγματίσει. Αναφέρει σχετικά πως, “η μοτοσυκλέτα ήθελε βελτιώσεις για να ταιριάξει στον οδηγικό του χαρακτήρα αλλά οι μηχανικοί του έλεγαν πως, είναι ήδη παγκόσμια πρωταθλήτρια, άρα μπορεί να κερδίζει. Το μόνο που έχει να κάνει η μοτοσυκλέτα, είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο”. Έτσι, δεν μπόρεσε να φέρει την μοτοσυκλέτα στα μέτρα του και γύρναγε σε χρόνους έξω από την δεκάδα, τις περισσότερες φορές.
Συμπληρώνει όμως, πως, “ο Valentino έχει τον τρόπο να τους κάνει να τον ακούσουν, έτσι πιστεύω ότι μπορεί να κάνει αλλαγές”.

Από την άλλη, ο έτερος καμένος από την Ducati, Sete Gibernau, ο οποίος σταμάτησε τους αγώνες το 2006, μετά από ατυχήματα και κακιές παρουσίες, έχει αντίθετη άποψη.  “Η Ducati είναι αποδεδειγμένα μία πολύ καλή μοτοσυκλέτα η οποία αφού κέρδιζε με τον Stoner θα κερδίσει και με τον Rossi. Απλά θέλει δουλειά για να την φέρουν στα μέτρα του.”

Το 2011 έρχεται και μαζί του και οι πρώτες δοκιμές των εργοστασιακών ομάδων οπότε θα πάρουμε τις απαντήσεις μας.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H Husaberg στη Βόρεια Αμερική Husaberg FE 450 rally - Dakar 2011 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon