.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 07:49

H Husaberg στη Βόρεια Αμερική

 


Laferty και Fahringer για το 2011

 

 




Η Husaberg ανακοίνωσε την ομάδα της για το 2011 στην Βόρεια Αμερική. Αναβάτες της θα είναι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο οκτώ φορές πρωταθλητής enduro Mike Laferty ο οποίος τερμάτισε το 2010 4ος γενικής κατάταξης κερδίζοντας μάλιστα μία φορά την γενική.
Ο Laferty θα εστιάσει στη συμμετοχή στο πρωτάθλημα enduro αλλά θα βοηθήσει με την ταχύτητά και τις γνώσεις του την ομάδα σε επιλεγμένους αγώνες GNCC.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζεται η συνεργασία μου με την Husaberg” δήλωσε ο Laferty, “γιατί φτάσαμε σε πολύ καλό επίπεδο την σχέση με την μοτοσυκλέτα και τώρα μπορώ να την οδηγήσω σε καλύτερα αποτελέσματα.”

Ο Nick Fahringer συνεχίζει για 3η χρονιά την συνεργασία με την Husaberg. Κατάφερε πέρσι να βρεθεί επτά φορές στην πρώτη 5άδα του AMA National Enduro και έχει στόχο καλύτερα αποτελέσματα αλλά και συμμετοχή σε επιλεγμένους αγώνες GNCC.

“O Mike και ο Nick είναι αναβάτες που έχουν συνδεθεί πλέον με την Husaberg. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και ευελπιστούμε να βλέπουμε σταθερά τις μοτοσυκλέτες και τους αναβάτες μας στο βάθρο”, δήλωσε ο team manager, Anti Kallonen

 

Δείτε το σχετικό video

Φωτογραφίες


Φωτογραφίες: Laferty.com, Fahringer.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Adam Raga - Gas Gas Rossi και Ducati »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon