.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 10:39

O Taddy Blazusiak στο EWC

 

Θα τρέξει όλο το πρωτάθλημα;

 


του Ανδρέα Γκλαβά

φωτό: ktmimages.com/J. Edmunds

Όπως κυκλοφορεί έντονα σαν φήμη στο διαδίκτυο, ο σπεσιαλίστας των αγώνων Extreme Enduro, Taddy Blazusiak πήρε την μεγάλη απόφαση για μεταπήδηση στο Enduro.

Να θυμίσουμε πως μέσα στο 2010, ο Πολωνός αναβάτης είχε λάβει μέρος σε δύο GP του EWC, στο Lovere της Ιταλίας και στον αγώνα της πατρίδας του στο Kwidzyn της Πολωνίας, με τα αποτελέσματα όμως να μην είναι τόσο ενθαρρυντικά, πολλές φορές μένοντας εκτός δεκάδας. Το πρόβλημα για τον Taddy είναι πως ενώ μπορεί να γίνεται εξαιρετικά γρήγορος σε Ειδικές Extreme ή Motocross με μεγάλα άλματα, δυσκολεύεται να διατηρήσει ένα γρήγορο ρυθμό στις μεγάλες Enduro Test του παγκοσμίου πρωταθλήματος με τις ατέλειωτες στροφές σε λιβάδια και τα σφιχτά μονοπάτια.

Φαίνεται όμως πως πια ο Taddy το έχει πάρει ζεστά, και με την βοήθεια της Αυστριακής εταιρείας, θα κληθεί το 2011 να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο EWC, αλλά και ολόκληρο το Ισπανικό πρωτάθλημα Enduro. Με το επίπεδο του συγκεκριμένου πρωταθλήματος να παραμένει υψηλό, καθώς ούτως ή άλλως φιλοξενεί αρκετούς από τους θαμώνες του βάθρου των αγώνων για το EWC, η συμμετοχή του Taddy θα του χαρίσει την ευκαιρία να δοκιμαστεί και εν τέλει να βελτιώσει τα αδύνατα σημεία του, πάντα με στόχο την κορυφή και την διάκριση στο παγκόσμιο επίπεδο.

Στο Ισπανικό πρωτάθλημα ο Taddy θα βρίσκεται μαζί με τον νεαρό Mario Roman και την κυρία Humi Palau, στην ομάδα KTM InturSports, ενώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro, θα αποτελέσει τον έκτο αναβάτη της εργοστασιακής ομάδας του Fabio Farioli, μαζί με τους Christobal Guerrero, Johnny Aubert, David Knight, Thomas Oldrati και Eero Remes.


Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Ανδρέας Γκλαβάς Γράφτηκε από Ανδρέας Γκλαβάς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna EWC 2011 Marvin Musquin »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon