.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 14:01

MotoGP – Ο Bagnaia δεν τα παρατάει ακόμα!

Μπορεί οι ελπίδες του Pecco Bagnaia για την κατάκτηση του φετινού τίτλου να είναι ελάχιστες, ωστόσο ο Ιταλός πιλότος θα ελπίζει μέχρι τέλους σε ένα… θαύμα!

Στο διάστημα των τριών τελευταίων Grand Prix, ο Pecco Bagnaia είναι ο αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος.

Πρώτος στην Aragon, πρώτος και στον αγώνα του Misano και τρίτος στο Τέξας, πίσω από τους Marc Marquez και Fabio Quartararo.

Το σερί αυτό των θετικών εμφανίσεών του όμως, δεν φαίνεται ότι θα είναι αρκετό για να του δώσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Κι αν πάμε λίγο πιο πίσω το χρόνο, θα δούμε ότι στους τελευταίους 5 αγώνες του MotoGP, ο Pecco είναι αυτός με τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον!

Σε αυτό το διάστημα δεν ανέβηκε στο βάθρο μόνο μία φορά, όμως αυτές οι εμφανίσεις του έρχονται μάλλον αργά, αφού ο Quartararo πάρα πολύ δύσκολα θα χάσει το προβάδισμα των 52β που απολαμβάνει στη βαθμολογία από τον Ιταλό.

Ο Fabio θα έχει την πρώτη του ευκαιρία να πανηγυρίσει τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, στον αγώνα του Misano.

Σε μια πίστα πάντως που ο Pecco Bagnaia είχε δυνατή παρουσία και κέρδισε τον Γάλλο μετά από σπουδαία εμφάνιση πριν από μερικές εβδομάδες.

Έτσι, λογικά θα μπορέσει να καθυστερήσει τη στέψη του αντιπάλου του, με τον ίδιο πάντως να ελπίζει ότι μπορεί να γίνει κι ένα μεγάλο θαύμα!

«Ο Fabio είναι ο πιο γρήγορος από την αρχή της χρονιάς και παραμένει σταθερός», σχολίαζε ο Pecco αναφερόμενος στο πρωτάθλημα.

«Είναι ένας εξαιρετικός πιλότος. Θα έχει την ευκαιρία του να πάρει το πρωτάθλημα τώρα».

«Εμείς το τελευταίο διάστημα έχουμε κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά κι έχουμε βελτιωθεί. Μαθαίνουμε και πιστεύω ότι είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Και κατέληξε τονίζοντας: «Σίγουρα δεν εγκαταλείπω τη μάχη, αν και ο Fabio έχει κάνει καταπληκτική δουλειά φέτος».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 14:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon